Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι είπε για τα κιλά που έχασε μετά τη λιποαναρρόφηση

«Έβγαινα από το μπάνιο και δεν κοίταγα το σώμα μου στον καθρέφτη»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πει στο παρελθόν ότι έκανε λιποαναρρόφηση προκειμένου να χάσει κάποια κιλά. Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανής μιας και έχει καταφέρει να χάσει 17 κιλά.

Ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στις δίαιτες που έκανε στο παρελθόν:

«Από πέρυσι μπήκα σε μια διαδικασία να προσέξω το σώμα μου, να το φτάσω εκεί που θέλω και να χάσω κάποια κιλά. Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου, σε βαθμό θλιβερό που έχει αποκαταστήσει κάποιους άλλους τομείς της ζωής μου, όμως εκεί νιώθω οικεία.

Έκανα λιποαναρρόφηση και έχασα 17 κιλά. Στην αρχή βέβαια συνέχιζα να τρώω γιατί νόμιζα ότι μετά την λιποαναρρόφηση θα είναι όλα οκ. Ξυπνάω στις 4:45 και άρχισα να τρέχω και σταμάτησα να τρώω βράδυ μετά τις 18:00. Πήγα και πλήρωσα καινούργια ρούχα για να δεσμεύσω τον εαυτό μου και να μην πάρω καινούργια κιλά», είπε αρχικά.

«Ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με το σώμα μου πριν χάσω τα κιλά. Έβγαινα από το μπάνιο και δεν κοίταγα το σώμα μου στον καθρέφτη. Είχα παραπανήσια κιλά, αλλά τότε δεν με πείραξε και δεν αντιμετώπισα τρελή χλεύη. Όταν ξεκίνησα να θέλω να είμαι αρεστός στο γυναικείο φύλο, ξεκίνησα να κάνω ακραίες δίαιτες για αυτό και ήμουν συνεχώς μια πάνω μια κάτω. Το καλοκαίρι ήταν το χειρότερό μου και τώρα είναι το καλύτερό μου. Ένιωσα άνετα για πρώτη φορά να κυκλοφορώ με μαγιό. Πάντα έβγαινα από την θάλασσα και έβαζα κατευθείαν την πετσέτα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top