Τσιμιτσέλης: Το σχόλιο για την «κόντρα» Λασκαράκη - Γερονικολού

Ο ηθοποιός βάζει τέλος στο νέο αυτό... beef!

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μιλώντας στο Mega Καλημέραέδωσε τέλος στην υποτιθέμενη κόντρα των ημερών. Το... beef ξεκίνησε όταν η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε ότι ότι σε θεατρική παράσταση είχε υποδυθεί τον ίδιο ρόλο με τη Βάσω Λασκαράκη. Η τελευταία, όμως, το διέψευσε, αναφέροντας ότι μία σεζόν μετά από αυτή τον ρόλο ενσάρκωσε η Αθηνά Οικονομάκου

Κατερίνα Γερονικολού: «Η Ντενίση είχε κλείσει τη Λασκαράκη για τον ρόλο»

«Φυσικά και το παρακολούθησα. Δε σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή είπα ότι έχει γίνει πάρα πολύ συνταρακτικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, εννοώ δεν έχω καταλάβει πως έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά χωρίς να υπάρχει θέμα», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού.  

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα στην... πρώην και τη νυν σύντροφό του!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα ανάμεσα στην... πρώην και τη νυν σύντροφό του!

«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όλη η ιστορία είναι ότι η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση Το άνθος του κάκτου, τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά κι αυτήν, τελείωσε η σεζόν. Η Κατερίνα Γερονικολού πήγε έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν, πέρασε η παράσταση στην ιστορία.  

Η Λασκαράκη «αδειάζει» τη Γερονικολού - «Μόνο αυτό έχω να δηλώσω»

Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Τώρα για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως δεν υπάρχει, έχουμε βρεθεί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά ενώ δεν υπάρχει», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.  

Η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι

Η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η Κατερίνα Γερονικολού δεν πήγε σε κανενός της θέση. Διάλεξε η Μιμή Ντενίση να κάνει έναν ρόλο, που έτυχε την προηγούμενη χρονιά να τον έχει κάνει η Αθηνά Οικονομάκου και πριν η Βάσω Λασκαράκη. Με προβληματισμό το αντιμετώπισε, καταλήξαμε  εφόσον δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top