Κατερίνα Γερονικολού: «Η Ντενίση είχε κλείσει τη Λασκαράκη για τον ρόλο»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την πρώην του συντρόφου της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην Ελένη Μενεγάκη

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπως και το γεγονός ότι ο ηθοποιός έχει χωρίσει με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη

Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Δεν του το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά... »

Η Κατερίνα Γερονικολού που πρωταγωνιστεί στην ταινία Κουραμπιέδες από χιόνι αλλά και την παράσταση Κι Από Σμύρνη... Σαλονίκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση αλλά και τη... Βάσω Λασκαράκη.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε την... καρμική της σχέση με τη Βάσω Λασκαράκη

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε την... καρμική της σχέση με τη Βάσω Λασκαράκη

«Συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη κι ανέβαζε το Άνθος του κάκτου. Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πάρα πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν», είπε αρχικά. 

Κατερίνα Γερονικολού: Οι full in love φωτογραφίες με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

«Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι: "Δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω". Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε:"Έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα!"», αποκάλυψε η Κατερίνα Γερονικολού. 

Η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι

Η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην πρεμιέρα της ταινίας Κουραμπιέδες από χιόνι /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top