Snoop Dogg: Η 24χρονη κόρη του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

«Τι έκανα στο παρελθόν μου για να αξίζω όλα αυτά»

Η viral μεταμόρφωση του Snoop Dogg σε Wednesday /Βίντεο: Breakfast@Star

Με ανάρτησή της στο Instagram, η 24χρονη κόρη του διάσημου Αμερικανού ράπερ, Snoop Dogg, αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (19/01) ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Snoop Dogg: «Μήπως πρέπει να αναλάβω το Twitter;» - Η πρόταση προς τον Μασκ

Μάλιστα όταν της το ανακοίνωσαν οι γιατροί ξέσπασε σε κλάματα. «Είχα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο σήμερα το πρωί. Λύγισα και άρχισα να κλαίω όταν μου το είπαν», έγραψε στη δημοσίευσή της, ανέβαζοντας παράλληλα μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Η κόρη του Snoop Dogg υπέστη εγκεφαλικό

Η κόρη του Snoop Dogg υπέστη εγκεφαλικό

Για να ακολουθήσει νέα φωτογραφία, η οποία αυτή τη φορά συνοδευόταν από ένα μήνυμα απόγνωσης: «Είμαι μόλις 24 ετών. Τι έκανα στο παρελθόν μου για να αξίζω όλα αυτά», ανέφερε συγκεκριμένα η 24χρονη. Στο εν λόγω στιγμιότυπο η νεαρή κοπέλα πόζαρε φορώντας ροζ φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα στο πρόσωπό της.

Κυκλοφόρησε: Ακούστε το τραγούδι της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Η ζωή επιφύλασσε δοκιμασίες από νωρίς στην κόρη του γνωστού τραγουδιστή, αφού σε ηλικία μόλις 6 ετών διαγνώστηκε με λύκο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξολογηθεί για το πρόβλημα υγείας της πως της έχει αλλάξει τη ζωή και ότι για να βοηθήσει τον οργανισμό της έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε χρειαστεί να προβεί και σε βιοψία στο συκώτι της, ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top