Κυκλοφόρησε: Ακούστε το τραγούδι της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Video clip υπερπαραγωγή σε δύο ηπείρους για το «Sirens»

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον Κaan μόλις κυκλοφόρησε και έχει γίνει ήδη viral.

Το «Sirens» όπως όλα δείχνουν θα γίνει το νέο hit του καλοκαιριού, καθώς οι τρεις τους επανεκτέλεσαν το θρυλικό κομμάτι των Eurythmics, «Sweet Dreams (Are Made of This)».

Kaan: Ο καλλιτέχνης που «ένωσε» τη Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Το ξεσηκωτικό smash hit κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Σε δύο ηπείρους έγιναν τα γυρίσματα του video clip

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.
 

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο χορογράφος των Mariah Carey, Justin Timberlake και Janet Jackson, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Gwen Stefani και Chris Brown.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top