Kaan: Ο καλλιτέχνης που «ένωσε» τη Φουρέιρα με τον Snoop Dogg

Πώς προέκυψε η διεθνής συνεργασία της χρονιάς;

Αίσθηση, θετικά σχόλια και ανυπομονησία προκάλεσε η ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Φουρέιρα με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς hip hop σκηνής, τον Snoop Dogg και τον Kaan, με τον τελευταίο να είναι ο υπεύθυνος για την μουσική έκπληξη της χρονιάς!

Ελένη Φουρέιρα: Δε φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο star βγαζει τραγούδι

Ο Kaan, ο Snoop Dogg και η Ελένη Φουρέιρα θα μας παρασύρουν με το «Sirens» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records, μαζί με music video διεθνών προδιαγραφών. Το single είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και, μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε την άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recording the new single. News coming sooner then you think ✌️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KaanFirstclass (@kaanfirstclass) στις

Πίσω από τη διεθνή συνεργασία κορυφής βρίσκεται ο Kaan. Γεννημένος στην Ολλανδία, κατάφερε να «μαγέψει» αμέσως τη διεθνή hip hop σκηνή. Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Μεταξύ των hits του είναι τα «Criminal», «Living It Up» και «Mind Right», ενώ στις live εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη το 2016, ο Kaan γνώρισε τον Snoop Dogg μέσω του κοινού τους φίλου Φώτη Στέφου και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Το τραγούδι βρέθηκε δύο χρόνια αργότερα και άρχισαν να το δουλεύουν μαζί σε studio του Λος Άντζελες. Μετά το mix και το mastering, ο Φώτης Στέφος αποφάσισε ότι… κάτι έλειπε: αυτό το κάτι βρέθηκε στη «μαγεία» της Ελένης Φουρέιρα, η οποία με τα τραγούδια και την «εκρηκτική» της performance έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top