Βάσω Λασκαράκη: «Μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει»

Τα νούμερα τηλεθέασης, το άγχος κι η δεύτερη σεζόν της εκπομπής της

Δείτε όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη στο Breakfast@Star

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο Breakfast@Star για τα νούμερα τηλεθέασης, τη συνέχεια της εκπομπής The Break που παρουσιάζει αλλά και το άγχος για μια ζωντανή εκπομπή. 

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της

«Δεν ξέρω ποιος έκανε ποδαρικό στο πλατό της εκπομπής μου. Την πρώτη φορά που ήταν να βγει στον αέρα η εκπομπή έπαθα κρίση πανικού, είχα πάθει σοκ από το άγχος. Μετά τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Δεν υπάρχει κάτι που να με αγχώνει στην παρουσίαση. Μου αρέσουν οι κουβέντες με τους καλεσμένους, στην αρχή ήμουν αγχωμένη όμως… », είπε αρχικά. 

«Μαθαίνω τα νούμερα της τηλεθέασης όταν θα πάω για γύρισμα τη Δευτέρα. Τα ακούω αναφορικά όμως, για εμένα το σημαντικό κομμάτι είναι άλλο, να μάθω και να δοκιμάσω πράγματα», πρόσθεσε για τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής φαίνεται να τη δικαιώνουν. 

Βάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Γιόρτασαν με φίλους τα γενέθλια του σεφ

«Είναι πολύ νωρίς να για να απαντήσω για την συνέχεια του The Break την επόμενη σεζόν. Εγώ είμαι θετική επειδή μου αρέσουν κάποια πράγματα και κάποια άλλα δε μου ταιριάζουν. Στην τηλεόραση δε μου ταιριάζει το σχόλιο. Μου αρέσει πιο πολύ το ψυχαγωγικό κομμάτι, το ”έξω καρδιά”, να περνάμε καλά», δήλωσε για την συνέχεια της εκπομπής της. 

Καθώς φαίνεται δε θα δούμε τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή!

Καθώς φαίνεται δε θα δούμε τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή!

Ακόμα μίλησε για το ενδεχόμενο μιας ζωντανής εκπομπής αλλά και τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο: «Μου ακούγεται τρομακτικό να παρουσιάσω μια ζωντανή εκπομπή, αλλά σίγουρα δεν έχω το ίδιο άγχος που είχα τα προηγούμενα χρόνια, που μου φαινόταν σαν ένα τέρας που έρχεται να με φάει. Αν κάναμε εκπομπή με τον σύζυγό μου θα ήμασταν δυο άνθρωποι που θα έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε γνώση». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top