Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της

Ποια η αντίδραση της ηθοποιού και παρουσιάστριας;

Από τη στιγμή που επιεβαιώθηκε πως η Βάσω Λασκάρη θα παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση. δε σταμάτησαν να τη ρωτούν, αν θα πάει καλεσμένος σε αυτή ο πρωήν σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βάσω Λασκαράκη: «Άκομψη η ερώτηση αν θα έρθει ο Τσιμιτσέλης στην εκπομπή»

Η επιμονή των δημοσιογράφων μάλιστα πάνω σε αυτό το θέμα, προκάλεσε την έντονη ενοχληση της ηθοποιού, η οποία δήλωσε στο «Στούντιο 4»: «Εκεί που – δεν εκνευρίστηκα- αλλά είπα, “ωχ μωρέ”, ήταν στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη που είχα πάει και με ρώτησαν αν θα καλέσω στην εκπομπή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το θεωρώ λίγο άκομψο, δεδομένου του ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τελικά εμφανίστηκε στο «The Break» την Κυριακή το μεσημέρι (03/12), αλλά όχι από τη θέση του καλεσμένου. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στη θεατρική παράσταση «Για μια ζωή», στην οποία πρωταγωνιστεί και του απέσπασε δηλώσεις. 

Λασκαράκη: Τρεις μέρες πάλευε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η εμφάνιση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε ανάμεσα σε άλλα αν ο έρωτας περνάει με έρωτα. «Αναλόγως. Και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου», είπε.

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στο «The Break»

Βάσω Λασκαράκη: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στο «The Break»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δε σχολίασε τίποτα από όσα είπε, στάθηκε όμως στην απάντηση του Αντώνη Αντωνόπουλου για την αντίδραση που είχε, όταν ξανασυναντήθηκε με την πρώην του:  «Α, όχι παιδιά, αυτά με τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, με τους πρώην, τους νυν, μπες – βγες, δε τα μπορώ, με ταράζουν».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top