Βάσω Λασκαράκη: «Άκομψη η ερώτηση αν θα έρθει ο Τσιμιτσέλης στην εκπομπή»

Η ερώτηση των δημοσιογράφων που την ενοχλεί

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, ήταν η Βάσω Λασκαράκη όπου μίλησε για την εκπομπή The Break αλλά και την πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν και την ενοχλεί.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν υπάρχει λόγος να κάνω εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη

Η ηθοποιός σε κάθε δήλωση που μπορεί να κάνει λαμβάνει την ερώτηση για το αν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της. Η ίδια θέλει να μπει ένα όριο σε αυτό, μιας κι οι δύο έχουν προχωρήσει κι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή τους.

Φέτος, για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη δοκιμάζεται στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής

Φέτος, για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη δοκιμάζεται στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής

«Όταν δίνω μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις δε θα τις δω. Από αυτές που έχουμε δώσει στο Dot δεν έχω δει καμία. Με ταράζουν οι μαγνητοσκοπημένες. Μου φαίνομαι σε μια ένταση! Μου λένε όταν μιλάω γρήγορα φαίνεται σαν να είμαι σε ένταση, ενώ δεν ήμουν. Με προβληματίζει προφανώς!», σχολίασε αρχικά. 

Η Λασκαράκη εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την ερώτηση για τον Τσιμιτσέλη

«Εκεί που όχι εκνευρίστηκα, που είπα λίγο: "Ώχου μωρέ!", είναι στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη που  με ρωτούσαν αν θα καλέσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή. Το θεωρώ άκομψο όταν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο με τα ίδια και τα ίδια, θεωρώ δεν είναι κομψή ερώτηση. Ας μπει στο politically correct κι αυτό», πρόσθεσε με χιούμορ. 

Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη το 2017, λίγο πριν τον χωρισμό τους

Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη το 2017, λίγο πριν τον χωρισμό τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει μαζί ζευγάρι. Και ρωτάνε συνεχώς αν θα έρθει, λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι. Λες κι αν έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή θα καθίσουμε να πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Κάποια πράγματα μου φαίνονται παρωχημένα κι άκομψα», ειπε η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top