Η Λασκαράκη εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την ερώτηση για τον Τσιμιτσέλη

«Άκομψες ερωτήσεις, προσβάλλουν τους ανθρώπους που είναι γύρω μας»

Την ενόχλησή της έδειξε η Βάσω Λασκαράκη σε ερώτηση δημοσιογράφου, χθες, για τον αν θα δουν οι τηλεθεατές τον Γιάννη Τσιμιτσέλη καλεσμένο στην εκπομπή της “Βreak”.

Βάσω Λασκαράκη: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο»

Σήμερα έδωσε διευκρινίσεις για τον λόγο που αντέδρασε έτσι, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο».

H Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, σε πρεμιέρα της ταινίας/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

H Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, σε πρεμιέρα της ταινίας/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Δε με έχει ενοχλήσει κάτι βρε παιδιά. Απλά είναι κάποιες ερωτήσεις κάπως άκομψες. Προσβάλλουν και κάποιους ανθρώπους που είναι γύρω μας αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ωραία να λέμε συνέχεια, τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά… κι εσείς το ξέρετε και οι άνθρωποι που το σχολιάζουν μετά το ξέρουν κι εμείς το ξέρουμε. Απλά όλοι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας», εξήγησε σήμερα στο Happy Day.

Λασκαράκη: «Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει ο Τσιμιτσέλης»

«Ερχόμαστε σε μια πρεμιέρα για να στηρίξουμε μια παράσταση. αλλά κι εγώ συμπάσχω εκείνη την ώρα με τους ανθρώπους που προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Προσπαθούμε να κάνουμε μία.. πώς να το πούμε, προώθηση – διαφήμιση να γεμίσουν τα θέατρα και να πάνε καλά. Κι εκείνη την ώρα που εγώ πάω… λέω εντάξει να με ρωτήσουν πάλι αυτό, δε θα πούμε τίποτα για την παράσταση. Κι ο κόσμος θα πει: “πάλι αυτή τώρα λέει τα ίδια”», πρόσθεσε.

Ο Τσιμιτσέλης για την εκπομπή της Λασκαράκη: «Της το έλεγα χρόνια»

Ανέφερε τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι τελειομανής πως: «Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό, αλλά κάποια βίδα έχει λασκάρει τα τελευταία χρόνια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top