Λασκαράκη: «Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει ο Τσιμιτσέλης»

Τι δήλωσε για τη νέα της εκπομπή

Έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα είναι η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός δεν έκρυψε την αγωνία της καθώς σε λίγο καιρό θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Τώρα που βγήκε το δελτίο Τύπου μπορούμε να τα πούμε. Έχω πολλή και καλή αγωνία, έχω αυτό το σφίξιμο για το κάτι καινούργιο, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Είπα ναι τώρα γιατί για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει συν το γεγονός ότι επέλεξα φέτος να κάνω θέατρο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Λασκαράκη: Δε Λέει Κουβέντα Για Την Εκπομπή Στον ΣΚΑΙ

Βάσω Λασκαράκη

Άραγε θα δούμε τον Λευτέρη Σουλτάτο στην εκπομπή της; «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να εμφανιστεί, η σεζόν είναι μακριά. Μπορεί να συμβούν τα πάντα», ήταν η απάντησή της.

«Με αγχώνει να τα πάω εγώ καλά, να νιώσω άνετα, να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν είμαι παρουσιάστρια. Θα προσπαθήσω να το κάνω με τον δικό μου χαρακτήρα. Δε μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές. Δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης γιατί δεν μου έχουν δημιουργήσει ένα τέτοιο άγχος. Ίσως να είναι και κάτι που αρνούμαι να μπω στη διαδικασία», συμπλήρωσε.

Ο Τσιμιτσέλης για την εκπομπή της Λασκαράκη: «Της το έλεγα χρόνια»

Η ίδια τόνισε πως δεν την ενοχλεί να παίξει κάποιος στο θέατρο που δεν έχει τελειώσει υποκριτική. Κλείνοντας, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε πως δε γνωρίζει κάτι για την πρόταση που δέχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ενώ για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δήλωσε: «Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top