Αντώνης Καρυστινός: «Η γυναίκα μου και η κόρη μου ζουν στο Λονδίνο»

Ο λόγος που δεν εμφανίζει δημόσια τη σύζυγό του

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Καρυστινός, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Αντώνης Καρυστινός: «Για 1,5 χρόνο δεν εργαζόμουν. Έπρεπε να πάρω το ρίσκο»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία, καθώς η γυναίκα του μαζί με την κόρη τους κατοικούν μόνιμα στο Λονδίνο. 

Η μεταμόρφωση του Αντώνη Καρυστινού για τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Η μεταμόρφωση του Αντώνη Καρυστινού για τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας 

Αντώνης Καρυστινός:Η αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου του

«Η γυναίκα μου και η κόρη μου ζουν εδώ και πέντε χρόνια στο Λονδίνο. Τώρα ήρθαν στις γιορτές, φύγαμε μαζί και επέστρεψα τη Δευτέρα. Μόλις τελειώνω τα γυρίσματα, μένω στο Λονδίνο», είπε αρχικά ο Αντώνης Καρυστινός. 

Και εξήγησε: «Η σύζυγός μου δουλεύει εκεί και η κόρη μου που είναι 8 χρονών πηγαίνει σε αγγλόφωνο σχολείο, μιλάει εξαιρετικά ελληνικά, λατρεύει την Ελλάδα. Έχουνε επιλέξει αυτό το μοντέλο, θα δούμε αν επιστρέψουν κάποια στιγμή. Τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο τα σχολεία σταματούν, οπότε πολύ συχνά περνάμε χρόνο μαζί». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν εμφανίζει δημόσια τη σύζυγό του. «Έχω επιλέξει να μην εμφανίζω δημόσια τη γυναίκα μου. Αν ήταν ηθοποιός δεν θα το έκανα, αλλά το άλλο μοντέλο αυτό δεν με ενδιαφέρει, καθόλου», εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Φυγάς». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top