Γιάννης Λάτσιος - Σοφία Ζαχαράκη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Τι απάντησε ο Δήμος Βερύκιος

Δείτε τι είπε στο Happy Day o Δήμος Βερύκιος

Την αποκάλυψη που έκανε χθες ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με τη βραδινή έξοδο του Γιάννη Λάτσιου και της Σοφίας Ζαχαράκη σύζητησαν πάλι σήμερα στο Happy Day.

Δήμος Βερύκιος: «Είδα τον Γιάννη Λάτσιο με τη Σοφία Ζαχαράκη στα Πετράλωνα»

Στην αρχή της σύνδεσής του ξεκαθάρισε τα χθεσινά λεγόμενά του!

«Όλοι με ρωτούσαν για τις πληροφορίες σου για την κα Ζαχαράκη και τον κ. Λάτσιο. Αν ισχύει, τι ισχύει, τι είδες, πώς το είδες;», ρώτησε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δήμο Βερύκιο να επισημαίνει:

«Μία συνάντηση ήταν, ρε παιδιά. Δηλαδή ούτε έναν καφέ ή ένα ποτό; Πολλοί με πήραν τηλέφωνο. Και οι ίδιοι. Η Σοφία είναι μία συμπαθέστατη κοπέλα που μπήκε στην πολιτική, πάντα την είχαμε στην πούδρα. Το δείπνο ήταν σε φιλικό επίπεδο, αφού είναι οικογενειακοί φίλοι με τον Γιάννη Λάτσιο. Χρόνια τώρα… Μου είπε ότι της κόβω την τύχη».

«Άρα δεν υφίσταται σχέση άλλου τύπου, έφαγαν ένα φαγητό σαν δύο καλά γνωρίζοντες, ενήλικες άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί», αποκρίθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο να απαντά με χαμόγελο: «Έτσι ξεκινάνε όλα!».

Ο Δημήτρης Παπανώτας επανήλθε λίγα δευτερόλεπτα μετά στο θέμα, με τον Δήμο Βερύκιο να τονίζει ξανά ότι Γιάννης Λάτσιος και Σοφία Ζαχαράκη είναι οικογενειακοί φίλοι.

H υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη - NDPPHOTO / NDP PHOTO

Γιάννης Λάτσιος -  NDPPHOTO / NDP PHOTO
​​​​​​
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top