Έμιλι Μπλαντ -Τζον Κραζίνσκι: Χωρίζουν; Η άβολη στιγμή στο κόκκινο χαλί

Της είπε: «Δε βλέπω την ώρα να σε χωρίσω»;

Βίντεο από το Happy Day

Έμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι έφτασαν μαζί στο κόκκινο χαλί στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών και παρόλο που έδειχναν λαμπεροί και ευτυχισμένοι, η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι... πολύ μακριά από αυτό.

Όσο είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελούν στις κάμερες, ο Κραζίνσκι φαίνεται να της ψιθυρίζει «δεν βλέπω την ώρα να σε χωρίσω». Στα σχόλια του διαδικτύου, άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν ακούγεται η λέξη «divorce» δηλαδή «διαζύγιο», αλλά «indoors», που σημαίνει ότι μπορεί ο Κραζίνσκι να λέει «δεν βλέπω την ώρα να πάμε μέσα» λόγω του καιρού ή της αναμονής για φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο

@todays_insomnia

 

♬ original sound - todaysinsomnia

Και μπορεί να μη δόθηκε εξαρχής μεγάλη σημασία στο τι ακριβώς είπε ο Τζον Κραζίνσκι, όμως οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού έγιναν ακόμη πιο έντονες όταν η Έμιλι Μπλαντ εμφανίστηκε μόνη της στα βραβεία Governors το βράδυ της Τρίτης.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα με την Έμιλι και τον Τζον», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Weekly την Πέμπτη, «δεν μιλάνε καθόλου για διαζύγιο. Πιστεύουν ότι οι φήμες είναι αστείες και γελοίες», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top