«Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχα»

«Δεν κάνω τίποτα μόνος μου» - Ποιος τραγουδιστής έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», όπου έκανε μία ασυνήθιστη δήλωση για τη γυναίκα του.

Χάρης Ακριτίδης: Θα βαπτιστώ ξανά στην εκκλησία με νονό τον Σταμάτη Γονίδη

Χάρης Ακριτίδης - NDP Photo Agency

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, για τη ζωή του πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, αλλά και τη γυναίκα του που δεν τον αφήνει να κάνει τίποτα μόνος του, ούτε καν μπάνιο.

Συγκινεί Έλληνας τραγουδιστής: «Κόντεψα να μπω στο Δαφνί...»

«Πέρασα μεγάλη στεναχώρια με την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν πέθανε, θα ζει για πάντα», δήλωσε για την απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Από μικρός ξεκίνησα να δουλεύω σε συνεργείο αυτοκινήτων, δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο. Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρεω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός», ανέφερε για τη ζωή του πριν να γίνει τραγουδιστής. 

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αποκάλυψε: «Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου»

«Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολα, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά», εξομολογήθηκε τέλος, για τα 8 χρόνια αγωνίας που πέρασε με τα παιδιά του.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top