Χάρης Ακριτίδης: Θα βαπτιστώ ξανά στην εκκλησία με νονό τον Σταμάτη Γονίδη

Ποιοςν είναι ο λόγος που θα βαπτιστεί ξανά;

Φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις των καλλιτεχνών/ NDP

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Χάρης Ακριτίδης πρόκειται να βαπτιστεί ξανά. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη.

Χάρης Ακριτίδης: «Θα βαφτιστώ ξανά στην εκκλησία και με νονό τον Σταμάτη Γονίδη»
«Γεννήθηκα έξι μηνών και ήταν θέμα ωρών να πεθάνω με αποτέλεσμα να με βαφτίσουν στις εννιά μέρες με αεροβάπτισμα. Έχω πάρει τη μισή ευχή της βάπτισης. Θρησκευτικά δηλαδή είμαι μισοβαπτισμένος», είπε αποκαλύπτοντας τον λόγο που θα μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Νονός του θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης με τον οποίο έχουν μια δυνατή φιλία κι όπως ανέφερε ήταν εκείνος που ρώτησε τον πνευματικό του και του απάντησε πως θα πρέπει να βαπτιστεί ξανά.

Νονός του Χάρη Ακριτίδη θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης

Νονός του Χάρη Ακριτίδη θα είναι ο Σταμάτης Γονίδης


 «Επειδή ο Σταμάτης είναι πολύ κοντά στον Θεό, όπως κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι και μαζί με τη μητέρα μου τηλεφωνικά, του ανέφερε αυτό με τη βάφτιση. Τότε ο Σταμάτης μίλησε με τον πνευματικό του και μου είπε ότι θα πρέπει να βαφτιστώ ξανά. Μετά τις γιορτές θα βαφτιστώ ξανά, κανονικά δηλαδή, σε εκκλησία, με μαγιό, σε μεγάλη κολυμπήθρα όπου βαφτίζονται ενήλικες για να ξαναδιαβαστεί η ευχή. Το ανακάλυψε ο αγαπημένος μου Σταμάτης και θα είναι ο νονός μου», συμπλήρωσε.

«Ο Σταμάτης είναι πολύ ψηλά πνευματικά, είναι σε άλλο επίπεδο, όσο κι εάν αυτό ακούγεται με δυσπιστία. Έχει διορατικότητα. Μπορεί να πονάει η μέση σου και να σε κάνει καλά. Ο Σταμάτης έχει αποκτήσει πλέον δυνάμεις μεταφυσικές! Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά, επειδή τα ζω, τα έχω δει με τα μάτια μου. Είναι σαν μικρό μωρό, πολύ αγνός και αυθεντικός άνθρωπος» κατέληξε ο Χάρης Ακριτίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top