Ζέτα Μακρυπούλια: Οι υπέροχες φωτογραφίες από τη Ζανζιβάρη

Φέτος αποφάσισε να κάνει μία ξεχωριστή Πρωτοχρονιά

Η Ζέτα Μακρυπούλια φέτος αποφάσισε να κάνει μία ξεχωριστή Πρωτοχρονιά στη Ζανζιβάρη, όπως αποκάλυψε η ίδια με αναρτήσεις της στο Instagram. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να ταξιδέψει στην Ανατολική Αφρική προκειμένου να απολαύσει τις γιορτές το εξωτικό τοπίο, όπου κι έκανε τις βουτιές της στην παραλία.

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ζέτα Μακρυπούλια: Κολύμπησε στη Ζανζιβάρη παρέα με δελφίνια!

Με νέα ανάρτηση, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα από την παραλία.

«The prison island. Ένα όμορφο νησάκι που ζουν εκεί υπεραιωνόβιες χελώνες και υπέροχα παγώνια! Μια πόρτα που σε βγάζει στα καταγάλανα νερά! Όλα πανέμορφα! Τώρα. Πριν από μερικούς αιώνες όμως, ήταν η πόρτα από την οποία έμπαιναν οι σκλάβοι στη φυλακή, αλυσοδεμένοι, μέχρι να τους πάνε στο σκλαβοπάζαρο για να τους πουλήσουν. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό μέρος, με τόσο όμως βαριά ενέργεια…
Αμέσως μετά, ακολουθεί το spice tour. Η περιήγηση στα δέντρα από τα οποία φτιάχνονται τα μπαχαρικά. Εκεί έπεσα στη χειροτεχνία με τα μούτρα.. Στο τέλος πήρα και τα δωράκια μου! Κολιέ, δακτυλίδι, καπέλο, βεντάλια! Όλα φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μου από φύλλα!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top