Βασίλης Καρράς: Τα τελευταία λόγια στον μαέστρο του

«Δε μασάω», είχε πει ο καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής

Θλίψη από τον βορρά μέχρι τον νότο επικρατεί για τη μεγάλη απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Βασίλης Καρράς: «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα “φύγει”»

Το μεσημέρι της Τρίτης 26/12, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να πει το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Βασίλης Καρράς: Φίλοι Και Συνάδελφοι Μιλούν Στο Star

Ανάμεσά τους ήταν και ο μαέστρος του, ο οποίος μίλησε για τη σχέση με τον τραγουδιστή, ενώ θυμήθηκε και τα λόγια που του είπε στην τελευταία τους συνάντηση.

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του - Συγκίνησε ο επικήδειος λόγος

«Δε μασάω», είχε πει ο Βασίλης Καρράς στον μαέστρο του/ φωτογραφία NDP

«Δε μασάω», είχε πει ο Βασίλης Καρράς στον μαέστρο του/ φωτογραφία NDP

«Μας “την έκανε” ο Βασιλάκης με ελαφρά πηδηματάκια. Μας έδινε την εντύπωση – γιατί έτσι ήθελε να τον θυμόμαστε – ότι θα είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει, αλλά δυστυχώς μας άφησε και είμαστε συντετριμμένοι. Τελευταία φορά τον είδα την προηγούμενη βδομάδα, πήγα από το σπίτι του για επίσκεψη και μου λέει: “μαέστρο, πιτσιρίκο, δεν το βάζω κάτω, δε μασάω, είμαι πολύ καλά, θα το ξεπεράσω, σε έναν μήνα θα περπατήσω”. Και μάλιστα μας έλεγε ότι είχε σκοπό να χτίσει ένα μοναστήρι στο κτήμα του, στο οποίο θα πήγαινε να ησυχάσει, να ηρεμήσει. Το πίστευε ή ήθελε να το πιστέψουμε εμείς. Δεν μας έδειχνε ότι ήταν ταλαιπωρημένος. Ήταν κλινήρης στο κρεβάτι, αλλά με απίστευτη διαύγεια νου. Δεν έδειξε ποτέ ότι περνάει δύσκολα, ότι πονάει», είπε ο Γιάννης Γκιούρας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

Βασίλης Καρράς: Τι είπε στον Νίκο Ζωιδάκη 3 μέρες πριν «φύγει» απ΄τη ζωή

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος σαν τον Βασίλη Καρρά»

Β. Γιαννόπουλος: Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Καρρά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα

«Θυμάμαι χιλιάδες στιγμές. Μας υποστήριζε πάντα. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατέβασε Θεσσαλονικιούς στην Αθήνα για ορχήστρα του πριν από πολλά χρόνια. Μας καθιέρωσε, μας έβαλε στον κόσμο της μουσικής, στις εταιρείες. Και εμείς πιστεύω τον βγάλαμε ασπροπρόσωπο. Ο Βασίλης έχει βοηθήσει άπειρο κόσμο και ποτέ δεν μας άφηνε να βγει αυτό προς τα έξω. Όποιος έμπαινε στο καμαρίνι του τον βοηθούσε οικονομικά. Είναι δύσκολα χωρίς τον Βασίλη Καρρά. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό του να πάω να δουλέψω κάπου αλλού, έχω ζήσει μία ζωή μαζί του. Έχω βγει και στο όριο συνταξιοδότησης οπότε θα τον θυμάμαι και μάλλον έτσι θα τον θυμάμαι. Θα σταματήσω μάλλον και θα βρισκω διέξοδο στο στούντιο ηχογράφησης που γράψαμε το 90% των τραγουδιών του», πρόσθεσε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top