Τόλης Σκουλαριώτης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Το «αντίο» της showbiz

Πέθανε σε ηλικία 52 χρόνων - «Το σκυλάκι του ήταν από πάνω του και έκλαιγε»

Ο σχεδιαστής μόδας, Τόλης Σκουλαριώτης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 52 χρόνων, χωρίς να έχει ακόμη γνωστή, η επίσημη αιτία θανάτου του.

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχαιρετά τον Τόλη Σκουλαριώτη: «Ένας άνθρωπος που έχει θέση στην καρδιά μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποχαιρέτησε τον σχεδιαστή μόδας.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως γνώριζε προσωπικά τον Τόλη Σκουλαριώτη τον οποίο και είχε συναντήσει από κοντά πριν από λίγους μήνες. 

«Έναν άνθρωπο που γνώριζα πάρα πολύ καλά. Στο παρελθόν είχαμε κάνει και πολύ στενή παρέα. Με τα χρόνια κι εγώ δημιούργησα οικογένεια, ψηλοχαθήκαμε, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει θέση στην καρδιά μου. Διαβάζω ότι έφυγε από την καρδιά του, τον πρόδωσε.

Ο Τόλης είχε δώσει μια μάχη για τη ζωή πριν από 15 χρόνια, όταν μετά από πόνους είχε μπει στο νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή και τον επανάφεραν, έκανε διπλό bypass», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε για την τελευταία τους συνάντηση:  «Δεν ήξερα για το νέο πρόβλημα υγείας, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, πολύ ιδιαίτερος, εκκεντρικός, μορφωμένος, γνώστης του αντικειμένου, με σπουδές στην Αμερική, ένα πολύ καλό παιδί. 

Τον είχα δει τελευταία πριν από λίγους μήνες σε ένα event και μου είχε πει “έχω αλλάξει, έχω βάλει όλη μου την ενέργεια σε ένα project” Είχαμε πει να τα πούμε, δεν τα καταφέραμε τελικά. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους εν ζωή συγγενείς του. Καλό ταξίδι Τόλη», ήταν το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Λάκης Γαβαλάς για Τόλη Σκουλαριώτη: Έφυγε από τη ζωή απογοητευμένος

ΛΑΚΗΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» για την απώλεια του καλού του φίλου: «Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι γι' αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας, αλλά θορυβώδες ως look. Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δε βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά».

H Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της συγκινητικό «αντίο» στον Τόλη Σκουλαριώτη

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον καταξιωμένο σχεδιαστή είναι και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί του.

Μαίρη Μηλιαρέση για Τόλη Σκουλαριώτη: «Βρήκαν το σκυλάκι του να κλαίει πάνω από το πτώμα του» 

Οι καλές φίλες του Τόλη Σκουλαριώτη, Στέλλα Γεωργιάδου και Μαίρη Μηλιαρέση, μίλησαν το μεσημέρι της Κυριακής (17/12) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα» και αναφέρθηκαν στην απώλειά του.

«Κι εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μας “έντυσε” στο “Τώρα μου μιλάει”. Είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και, επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους που είχαν δυσκολίες.

Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα “έφυγε” από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν φίλο του, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε να πάει στοn γιατρό, αλλά είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα», είπε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Από την πλευρά της η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογήθηκε για τον αδικοχαμένο φίλο της: «Ήταν μεγάλο σοκ αυτό που έγινε. Είναι πολύ θλιβερό το ότι φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι από κοντά μας, μόνοι τους και τους παίρνουν χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες. Το σκυλάκι του ήταν από πάνω του και έκλαιγε μέχρι και τη στιγμή που τους βρήκαν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top