Ο Ετεοκλής Παύλου για την κόρη του: «Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο»

Εκνευρισμένος με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν την Πέμπτη, είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί στην Αθήνα. 

Χατζίδου για Παύλου: «Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτόν»

Όπως εξομολογήθηκε στο Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο

Εκνευρίστηκε ο Ετεοκλής Παύλου με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα

Εκνευρίστηκε ο Ετεοκλής Παύλου με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο», είπε αρχικά. 

Χατζίδου - Παύλου: Στόλισαν δέντρο υπερπαραγωγή με τη Μελίτα!

«Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δε θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Η Μελίτα είναι όλη η ζωή για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου

Η Μελίτα είναι όλη η ζωή για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου /Φωτογραφία Instagram

«Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: "Με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;". Και τι μου απαντάει; "Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι"», πρόσθεσε εκνευρισμένος. 

Ετεοκλής Παύλου: «Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι»

«Του λέω: "Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω!" Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Δε γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο», είπε κλείνοντας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top