Ετεοκλής Παύλου: «Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι»

Συγκινούν όσα είπε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Το viral βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με την Κατερίνα Βρανά για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star

«Φτου σου, κούκλε μου!»: Τα πειράγματα της Ελένης στον παραπονιάρη Ετεοκλή

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί», τόνισε αρχικά. 

Χατζίδου για Παύλου: «Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτόν»

«Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευαν να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι», εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου. 

Ο Ετεοκλής Παύλου συχνά ποστάρει φωτογραφίες με το τεχνητό μέλος

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα άτομα με αναπηρία είναι... εξαφανισμένα από την κοινωνία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top