Σταμάτης Κραουνάκης: Το «κουλή δεξιά» πήγαινε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη;

Όσα είπε ο συνθέτης του τραγουδιού για την πρώην συνεργάτιδα και φίλη του

Δείτε το σχετικό βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Στην επικαιρότητα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, επειδή αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι Άδωνις. Ο Σταμάτης Κραουνάκης που έγραψε το τραγούδι το 1985, διαφωνώντας με αυτή την κίνηση της ερμηνεύτριας, εμμέσως πλην σαφώς τη χαρακτήρισε... κουλή δεξιά!

Kραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Υπαρκτό ανδρικό πρόσωπο η "χοντρή" στον Άδωνι»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπήρξε ιδιαίτερα... επικριτικός με την Πρωτοψάλτη και τον Άδωνή της!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπήρξε ιδιαίτερα... επικριτικός με την Πρωτοψάλτη και τον Άδωνή της!

Τραγουδώντας ο ίδιος το τραγούδι σε εμφάνισή του το περασμένο σαββατοκύριακο, άλλαξε τον στίχο ως εξής: «Και που πηγαίνει και μια κουλή δεξιά Κυριακή να της φύγει το στρες. Μας πείραξε η χοντρή, τι να ‘φταιγε κι αυτή; Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει κι η χοντρή, τι να κάνει κι η χοντρή; Άμα είσαι δεξιά κουλή θα σου φταίει κι η φτωχιά χοντρή». 

Σταμάτης Κραουνάκης: Ο λόγος που τσακώθηκε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Λάκης Λαζόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Σταμάτης Κραουνάκης σε τρελά κέφια το 2008

Λάκης Λαζόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος & Σταμάτης Κραουνάκης σε τρελά κέφια το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια, όπως είδαμε σε βίντεο της εκπομπής Το Πρωινό, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Μακριά από εμάς το "κουλή δεξιά". Δεν τα πειράζουμε τα τραγουδάκια, τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Εμένα δε με νοιάζει, αλήθεια σας λέω, λατρεύω την Άλκηστη, 30 χρόνια φίλοι, έχουμε ζήσει, έχουμε πιει από τα ίδια ποτήρια, έχουμε κοιμηθεί στα ίδια στρώματα. Αλλά, σε αυτή την εποχή να φοβάσαι να μιλήσεις το τραγούδι γιατί είναι έναbody shaming της μόδας, το θεωρώ πολύ κουλή δεξιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top