«Απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου κι είμαι σε φυλομετάβαση»

Η επική ατάκα γνωστής ηθοποιού για τη χαρακτηριστική φωνή της

Δείτε όσα είπε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή του Alpha

Στην τηλεοπτική της απουσία και τα σχόλια που δέχεται για την... ιδιαίτερη φωνή της, αναφέρθηκε πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός. 

Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη: «Φέτος, δε με πήραν ούτε για μια δoυλειά!»

Ο λόγος για την Τζόυς Ευείδη που σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δε λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση, αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ είναι η αλήθεια. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να δημιουργώ τους δημιουργούς που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό και πολύ καλά κάνει. Εγώ όμως είμαι κομπλεξικιά κι ηλίθια».  

Η Τζόυς Ευείδη δε θέλει με τίποτα έναν έρωτα στη ζωή της!

Η Τζόυς Ευείδη δε θέλει με τίποτα έναν έρωτα στη ζωή της!

Γνωστή Ελληνίδα κωμικός: «Μετά το Ρετιρέ δούλευα σερβιτόρα!»

«Τι σημασία έχει ο έρωτας για εσάς;» τη ρώτησε ο ρεπόρτερ του Happy Day, για να αποκριθεί η ηθοποιός με το γνωστό της χιούμορ. «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δε με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας! Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη κι είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί! Είμαι σαν τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω ενοχές και κάνω σενάρια πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα κι όχι αλλιώς. Χάλια, χάλια». 

Η Τζόυς Ευείδη με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της, Χάρη Ρώμα

Η Τζόυς Ευείδη με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της, Χάρη Ρώμα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η φωνή σας είναι πολύ χαρακτηριστική όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο είναι το πιο συχνό σχόλιο που ακούτε;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ, για να απαντήσει η Τζόυς Ευείδη με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «"Πως είναι η φωνή σου έτσι μωρή;", ας πούμε. Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες. Απαντάω ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου κι είμαι σε φυλομετάβαση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top