Γνωστή Ελληνίδα κωμικός: «Μετά το Ρετιρέ δούλευα σερβιτόρα!»

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά

Δείτε όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στο Στούντιο 4

Τη γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν υποδυόταν την... άτακτη ανιψιά της Κατερίνας Γιουλάκη στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, Το Ρετιρέ.

«Μετά το Ρετιρέ με απέκλεισαν από το ποιοτικό θέατρο»

Η «Ειρηνούλα» της σειράς, κατά κόσμον Τζόυς Ευείδη, βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μίλησε για τα κόμπλεξ της αλλά και την περίοδο, όπου παρά την αναγνωρισιμότητα, δούλευε ως σερβιτόρα!

Έχουμε χαρεί το ταλέντο της Τζόυς Ευείδη κυρίως σε κωμικούς ρόλους!

Έχουμε χαρεί το ταλέντο της Τζόυς Ευείδη κυρίως σε κωμικούς ρόλους!

«Είμαι κομπλεξική, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Γενικά δε ζητάω. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά (σ.σ. τον αείμνηστο θεατρικό παραγωγό Βαγγέλη Λειβαδά) να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια... Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο. με λυπήθηκε και με πήρε στη δουλειά», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν άντεχα να με βλέπω στο "Ρετιρέ"»

«Εγώ καλά πέρασα στη ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας. Ο Γιώργος Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά... Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα... Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις κι ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη» αποκάλυψε στη συνέχεια με χιούμορ.

Η Τζόυς Ευείδη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Η Τζόυς Ευείδη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Το παράπονο της Τζόυς Ευείδη: «Φέτος, δε με πήραν ούτε για μια δoυλειά!»

 «Απέφευγα να πάω στο Δελφινάριο, προτιμούσα να σερβίρω. Να μου πεις "καλά να πάθεις"!», τόνισε με το γνωστό της ύφος η Τζόυς Ευείδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top