Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες εικόνες

Το φιλί του ζευγαριού έξω από την εκκλησία και οι ελάχιστοι καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν σήμερα το πρωί ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα σε κεντρική εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα!

Πέτρος Κόκαλης - Δήμητρα Ματσούκα / Φωτογραφία NDP

Η πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού» εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η όμορφη ηθοποιός με το νυφικό της, το οποίο είναι λιτό και σε στενή γραμμή με μακριά μανίκια.

Η κάμερα της εκπομπής εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης και τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

H άφιξη της Δούκισσας Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη στον γάμο / Φωτογραφία από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου»

Το ζευγάρι που μετρά επτά χρόνια κοινής πορείας έκανε την έκπληξη πριν λίγες εβδομάδες όταν ανακοίνωσε τον γάμο του. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, τελικά, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης θα ενωθούν σήμερα 1/12.

Ματσούκα: «Αγαπάω τον Πέτρο, όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σουσου»,  ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα σε εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας με τους πρώτους καλεσμένους να έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Δειτε στο βίντεο το love story τους:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top