Ματσούκα: «Αγαπάω τον Πέτρο, όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον επικείμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Δήμητρα Ματσούκα: Όσα αποκάλυψε για τον γάμο και τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη- βίντεο Το Πρωινό

Για τον επικείμενο γάμο της και τη σχέση της με τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη μίλησε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα

Το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του, μετά από επτά χρόνια κοινής ζωής και σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso o γάμος τους θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου, με κουμπάρα την εικαστικό  η Μαρία Βλάχου Άντελμαν, εκλεκτή τους φίλη. Ωστόσο, η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει πότε θα γίνει ο γάμος και αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός. 

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο Παλλάς, το 2019/ NDP

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στο θέατρο Παλλάς, το 2019/ NDP

Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

«Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το “7” είναι ένα υπέροχο νούμερο που εμένα γενικά μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε καιρό πριν, είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μία κοινή απόφαση», είπε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή του Ant1, «To Πρωινό».

H απάντηση του Πέτρου Κόκκαλη στις οn air ευχές για τον γάμο με τη Ματσούκα

«Δε θα έχουμε πολλούς καλεσμένους στον γάμο, αυτό μπορώ να στο πω», απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με τον γάμο του ζευγαριού. 

Τον αγαπάω όπως, νομίζω, δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε με τρυφερά λόγια αγάπης και σεβασμού για τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγο, Πέτρο Κόκκαλη.

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στο Μέγαρο Μουσικής, το 2017/ NDP

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα στο Μέγαρο Μουσικής, το 2017/ NDP

 «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μία σχέση», εξομολογήθηκε. 

Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα: To love story του ζευγαριού

«Δε μου είχε ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και γι’ αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε» κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top