Ήβη Αδάμου: Άγριο κράξιμο επειδή τραγούδησε τουρκικά

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Τουρκία

Πριν από λίγες ημέρες η Ήβη Αδάμου πραγματοποίησε μια συναυλία στην Τουρκία. Οι Τούρκοι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν από τη εκρηκτική της εμφάνιση στη σκηνή.

Μετά το τέλος της τραγουδίστριας θέλησε να ευχαριστήσει για τη θερμή υποδοχή γράφοντας: «Η χθεσινή βραδιά ήταν συγκλονιστική. Πολλή αγάπη σε όσους ήρθαν στο σόου χθες. Μετά από την τόση αγάπη που έχετε δείξει στην διασκευή του "Να την χαίρεσαι", επιτέλους συναντιόμαστε!».

MadWalk 2023: Ήβη Αδάμου & Trannos στα backstage πριν το ντουέτο έκπληξη


Η ίδια, δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο στο TikTok όπου την είδαμε να τραγουδάει στα τουρκικά, με την επιλογή της να αποθεώνεται από αρκετούς χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

@ivi.adamou Performing a Turkish song with bouzouki 🎶 #iviadamou #atesedustum ♬ original sound - IVI ADAMOU

Κάποιοι δυσανασχέτησαν με το εν λόγω βίντεο, λόγω της κυπριακής καταγωγής της. "Ρε Αδάμου για όνομα του Θεού κατάγεται και από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου", "Δεν ξεχνώ" και "Ντροπή σου που το απολαμβάνεις, είμαι Κύπρια και πρέπει να ντρέπομαι εγώ για σενα", ήταν ορισμένα από τα  μηνύματα που έλαβε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τάχθηκε υπέρ της Ήβης Αδάμου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τάχθηκε υπέρ της Ήβης Αδάμου

Μπορεί η τραγουδίστρια να μην έχει πάρει θέση, αλλά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στο Breakfast@star εξέφρασε την αντίθεσή του για την…επίθεση στην Ήβη.

«Είναι στενάχωρο και δήθεν που κράζουν την Ήβη Αδάμου επειδή τραγούδησε στα τουρκικά. Όσοι την κράζουν είναι αυτή που διασκεδάζουν στα Κατεχόμενα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top