Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της λίγο πριν γεννήσει!

Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους followers της την έκπληξη που δέχτηκε από τους φίλους της για τα γενέθλιά της.

Βραχάλη: «Περιμένω το πρώτο μου παιδί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα»

Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα και το πάρτι που έκαναν, λίγο πριν γεννήσει. Μάλιστακ, σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili. Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή)», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Υπενθυμίζουμε πως η Χριστίνα Βραχάλη περιμένει κοριτσάκι.

Η αθλητικογράφος υποδέχτηκε με συγκίνηση και χαρά την είδηση της εγκυμοσύνης της και παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν χωρίσει, αποδέχτηκε χωρίς σκέψη να κρατήσει το μωρκι της και να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top