Βαρδής: «Στο Twitter λένε “Ντροπή που ο Αντώνης Βαρδής το έγραψε αυτό”»

Τι είπε ο Γιάννης Βαρδής για την κόντρα με τη Φιλοθέη Μωβ;

Κατά καιρούς ο Γιάννης Βαρδής δέχεται κάποια μηνύματα στα social media από followers του. Τον τελευταίο που δέχτηκε αφορούσε ένα παλαιότερο τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, με τίτλο «Σε αγάπησα στον μέγιστο βαθμό».

Ένας στίχος λέει: «Μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω» και κάποιοι έγραψαν: «Ντροπή για τον Βαρδή που το έγραψε αυτό».

«Είναι ένα αγνό κομμάτι, που γράφτηκε σε μία άλλη εποχή. Δεν ξέρω μέχρι πού φτάνει το δικαίωμα του τραγουδιστή, συμφωνώ με τον κύριο Κραουνάκη», πρόσθεσε, σχολιάζοντας την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να κόψει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Χριστίνα Μαραγκόζη: Είμαι μέρος της ιστορίας του Αντώνη κι αυτό δεν αλλάζει

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ανέκδοτα τραγούδια του αείμνηστου πατέρα του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν έχω την ίδια δύναμη που είχα στο ραδιόφωνο παλιά, προτιμώ τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου να τα δίνω σε κάποιον που ξέρω ότι θα τον βοηθήσει η εταιρεία και θα κάνει την επιτυχία που πρέπει. Ο πατέρας μου έγραφε κατά παραγγελία».

Ανακωχή από Μωβ για Βαρδή: «Δε με ενδιαφέρει να δώσω παράταση στο θέμα»

Γιάννης Βαρδής για Μωβ: «Την απεχθάνομαι. Δε θέλω να τη βλέπω» 

«Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για τον πατέρα μου. Μπορώ να κάνω συναυλίες, να βγάλω μπλουζάκια, να κάνω ό,τι θέλω. Με τους ανθρώπους της Heaven με την κυρία αυτή (σσ Φιλοθέη Μωβ) πήγαμε μαζί για να μιλήσουμε για τη συναυλία. Οπότε μη λέει τη μία θέλω και την άλλη δε θέλω. Τότε ήθελε! Τρεις μέρες πριν γίνει η δήλωση του πατέρα μου και είπε ότι δε θέλει να βγάλει εισιτήρια, είχαμε εκδώσει εισιτήρια, έκανε πρόβες. Δεν ήταν διπολικός ο πατέρας μου. Κάτι τον ενόχλησε και αυτό ήταν οι καλλιτέχνες. Ένιωσε ότι κάποιοι του γύρισαν την πλάτη. Με τη Χριστίνα Μαραγκόζη ο πατέρας μου ήταν δέκα χρόνια. Δεν την κάλεσε το 2006 και εγώ τηρώ αυστηρά αυτό που έκανε ο πατέρας μου», τόνισε για την κόντρα με τη Φιλοθέη Μωβ.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Βαρδής παραδέχτηκε πως κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις, αλλά για την ώρα η απάντησή του είναι αρνητική και εξηγεί τον λόγο. «Αν ήμουν ο Χάρης Βαρθακούρης, δε θα έκανα το Big Brother. Με έχουν πάρει πολλές φορές να μου προτείνουν να μπω ως παίκτης στο YFSF αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεκλειδωθώ τόσο. Ως κριτής θα το συζητούσα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top