Ανακωχή από Μωβ για Βαρδή: «Δε με ενδιαφέρει να δώσω παράταση στο θέμα»

H στάση της τελευταίας συζύγου του Αντ. Βαρδή μετά το ξέσπασμα του γιου του

H απάντηση της Φιλοθέης Μωβ για το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή/ βίντεο Mega Kαλημέρα

«Τέλος» βάζει η Φιλοθέη Μωβ στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τον Γιάννη Βαρδή, μετά τις δηλώσεις της με αφορμή τη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή με πλήθος καλλιτεχνών στο Καλλιμάρμαρο. 

Αντώνης Βαρδής: Η συγκίνηση της κόρης του και το γράμμα της Αλεξίου

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση» είπε σήμερα στο «Mega Καλημέρα».

Αποκάλυψη Βέρτη για Βαρδή: «Πήγα στη γυναίκα για την οποία έγραψε το...»

Η πρόσφατη διένεξη με τον Γιάννη Βαρδή ξέσπασε όταν η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας πως τα παιδιά του σπουδαίου συνθέτη δε σεβάστηκαν την επιθυμία του πατέρα τους να μη γίνει καμία εκδήλωση μετά τον θάνατό του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως είχε αφήσει «ευχή και κατάρα στα παιδιά του».

Αριστερά η Φιλοθέη Μωβ, τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή- Δεξιά ο Γιάννης Βαρδής/ Φωτογραφίες NDP

Αριστερά η Φιλοθέη Μωβ, τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή- Δεξιά ο Γιάννης Βαρδής/ Φωτογραφίες NDP

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Δε σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»

Αυτές οι δηλώσεις πυροδότησαν το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η Φιλοθέη Μωβ δεν είχε το δικαίωμα να εμποδίσει τη συναυλία και πως ο ίδιος υπέγραψε για να γίνει νόμιμη σύζυγος η Φιλοθέη Μωβ κι ενώ ο πατέρας του δεν είχε πλήρη αντίληψη, τρεις μήνες πριν πεθάνει. Ακόμη, υποστήριξε πως η τελευταία σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Μαρία Σκιντζή, προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τους λογαριασμούς του πατέρα του και πως ενώ έχει δουλειά και περιουσία διεκδικούσε το σπίτι του Βαρδή που προοριζόταν για τα παιδιά του. 

Γιάννης Βαρδής για Μωβ: «Την απεχθάνομαι. Δε θέλω να τη βλέπω» 

«Αν πάει να μπλοκάρει η κυρία αυτή με τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη, θα πάμε δικαστικώς» είπε ο Γιάννης Βαρδής στην εκπομπή «Happy Day». Αποκάλυψε μάλιστα, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι πέντε μέρες μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο είδε στο όνειρό του τον πατέρα του, ο οποίος του είπε «κατέβηκα για να σε δω» και τον πήρε μια αγκαλιά. «Ήταν πολύ συγκινητικό, ξύπνησα πολύ φορτισμένος και δεν τον είχα ξαναδεί έτσι» περιέγραψε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top