Αντώνης Βαρδής: Η συγκίνηση της κόρης του και το γράμμα της Αλεξίου

«Ανατρίχιασε» το Καλλιμάρμαρο - Συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, το Καλλιμάρμαρο «πλημμύρισε» από κόσμο. Σπουδαίοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρών στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που ήταν αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή.

Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της, Αντώνη Βαρδή που συγκίνησαν

Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της, Αντώνη Βαρδή που συγκίνησαν/ φωτογραφία NDP

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ξεχωριστής βραδιάς ήταν όταν η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, ανέβηκε στη σκηνή και εκφώνησε έναν άκρως συγκινητικό λόγο για τον πατέρα της.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον. Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δε σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε η Καλλιστώ Βαρδή και ολόκληρο το στάδιο την καταχειροκρότησε.

 

@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη...#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

 


Βούρκωσε η Χάρις Αλεξίου: Το γράμμα που έγραψε στον Αντώνη Βαρδή


Από μια τόσο ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου τραγουδιστή και συνθέτη δε θα μπορούσε να λείπει η Χάρις Αλεξίου.
Εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας ένα γράμμα που έγραψε για τον εκλιπόντα.

Χάρις Αλεξίου: Βούρκωσε διαβάζοντας το γράμμα για τον Αντώνη Βαρδή/ φωτογραφία NDP

Χάρις Αλεξίου: Βούρκωσε διαβάζοντας το γράμμα για τον Αντώνη Βαρδή/ φωτογραφία NDP


«Αντώνη, σου γράφω ένα γράμμα. Όχι πως θέλω να στο δώσω», είπε με σπασμένη φωνή και στη συνέχεια τραγούδησε το ντουέτο τους με τον Αντώνη Βαρδή «Ξημερώνει».

 

@panikrecords Ξημερώνει...#alexiou #xarisalexiou #antonisvardis #ksimeroni #oloimaziboroume #kallimarmaro #panikrecords #greekmusic #greeksong #foyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top