Αποκάλυψη Βέρτη για Βαρδή: «Πήγα στη γυναίκα για την οποία έγραψε το...»

Εξήγησε τι εννοούσε με την επίμαχη δήλωση για την ιδανική γυναίκα

Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Βέρτη στο Cosmoradio/ βίντεο Happy Day

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς να συμμετάσχει ως κριτής σε talent show,  αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγους μήνες, σχετικά με το ποια είναι η «ιδανική» γυναίκα για εκείνον, δήλωση η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση. Ακόμη έκανε μια αποκάλυψη για τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή. 

Νίκος Βέρτης: Το βαφτιστήρι του τραγούδησε σε συναυλία του

«Ο εγωισμός μας, πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δε με εντυπωσιάζει αυτό. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να υπάρχουν 100 άτομα από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία με 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Cosmoradio 95,1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

«Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το «όχι» σου να έχει την ίδια ισχύ με τα χρήματα που σου δίνουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω», είπε σχετικά με την άρνησή του να συμμετάσχει ως κριτής σε talent show.

Ο Νίκος Βέρτης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο Νίκος Βέρτης/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Νίκος Βέρτης για τη δήλωσή του για την «ιδανική» γυναίκα: «Eίπα κάτι που αρέσει σε μένα»

O Νίκος Βέρτης ρωτήθηκε και για τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις, ότι «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του».

Βέρτης: Θέλει μία γυναίκα να του μαγειρεύει και να του στρώνει το κρεβάτι

«Δεν είναι κακό. Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα δηλαδή, ότι αν μπαίνει στην κουζίνα είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της Σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει, λοιπόν; Με κάνει κατώτερο;», ξεκαθάρισε ο Νίκος Βέρτης.

Τέλος, όσον αφορά τη θρησκεία, ο τραγουδιστής ανέφερε, «Δεν είμαι καλός χριστιανός, μη το παίζουμε άγιοι, αλλά με βοηθάει η θρησκεία».

Βέρτης για Βαρδή: «Πήγα και βρήκα τη γυναίκα για την οποία είχε γράψει το "Θύμωσε απόψε η καρδιά"»

Το 2011, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.

Αντώνης Βαρδής: Η συγκίνηση της κόρης του και το γράμμα της Αλεξίου

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε περιέγραψε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του στη δισκογραφία.

«Με τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή είχαμε μπει στο στούντιο, πριν πω το “Θύμωσε απόψε η καρδιά”. Ξεκίνησε να μου μιλάει, διώξαμε ηχολήπτες και παραγωγούς και μείναμε οι δυό μας. Μου εξομολογήθηκε μια ιστορία που ήταν αφιερωμένο αυτό το τραγούδι. Πήγα κι έπιασα τη γυναίκα που ήταν γι’ αυτήν το τραγούδι… Με συγκίνησε, κλαίγαμε».

Νίκος Βέρτης και Αντώνης Βαρδής επί σκηνής το 2011/ NDP

Νίκος Βέρτης και Αντώνης Βαρδής επί σκηνής το 2011/ NDP

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Δε θα μπορούσε να απαγορεύσει τη συναυλία»

«Μου έλεγε και ο Αντώνης ακόμα, ότι τελευταία το άκουγε πολύ και όταν πήγαινε στο νοσοκομείο και δεν ήταν καλά, το άκουγε πάρα πολύ», κατέληξε ο Νίκος Βέρτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top