Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Δε θα μπορούσε να απαγορεύσει τη συναυλία»

«Yπέγραψε ένα τυπικό χαρτί για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων»

Γιάννης Βαρδής: H απάντησή του στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ και της Χριστίνας Μαραγκόζη/ βίντεο από εκπομπή Mega «Πάμε Δανάη»

Την απάντησή του έδωσε ο Γιάννης Βαρδής σχετικά με τις δηλώσεις που έκαναν η τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, και η Χριστίνα Μαραγκόζη, για τη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Γιάννης Βαρδής στη συναυλία για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο Γιάννης Βαρδής στη συναυλία για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»/ NDP Νίκος Δρούκας

Η συναυλία έγινε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή και σπουδαίοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια του. 

Αντώνης Βαρδής: 8 χρόνια από τον θάνατό του – Το post του Γιάννη Βαρδή

Σε δηλώσεις της χθες, στην εκπομπή «Super Kατερίνα», η Φιλοθέη Μωβ είπε πως έπρεπε να υπογράψει γι’ αυτήν τη συναυλία και το έκανε.

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»

«Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μη γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μη γίνει η συναυλία» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι υπέγραψε αλλά δεν παραβρέθηκε «γιατί θα αισθανόμουν ότι είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του» είπε η χήρα του Αντώνη Βαρδή.

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας» ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

H Φιλοθέη Μωβ κατά τις δηλώσεις της για τη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

H Φιλοθέη Μωβ κατά τις δηλώσεις της για τη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Πρόσθεσε δε, ότι ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στη μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. «Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δεν ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν» εξήγησε ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής: Γιατί δεν προσκλήθηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη στη συναυλία

Η Χριστίνα Μαραγκόζη δεν ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία. «Δε με είδατε γιατί δεν είχα προσκληθεί. Με στεναχωρεί αλλά είναι σεβαστές οι αποφάσεις. Δεν προσκλήθηκα και αυτό είναι όλο, δεν πειράζει, όλα καλά» δήλωσε χθες η τραγουδίστρια. 

»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη

«Εγώ πορεύομαι με τα “θέλω” του πατέρα μου. Ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν. Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω» ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top