Χριστίνα Μαραγκόζη: Είμαι μέρος της ιστορίας του Αντώνη κι αυτό δεν αλλάζει

Βάζει τέλος στον «θόρυβο που έχει προκύψει» μετά τη συναυλία στη μνήμη του

Η Χριστίνα Μαραγκόζη τα είπε όλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε στα ΜΜΕ, θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που έχει γίνει, με αφορμή τη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, στο Καλλιμάρμαρο. 

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Δε θα μπορούσε να απαγορεύσει τη συναυλία»

Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μαραγκόζη, δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή και με μια μακρά πορεία στη δικογραφία με τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη, δεν είχε προσκληθεί από τον Γιάννη Βαρδή να συμμετάσχει στη συναυλία, παρά το πλήθος των καλλιτεχνών που τραγούδησαν τα τραγούδια του. 

Γιώργος Λιανός: «Έψαξαν τις πρώην του Αντώνη Βαρδή και τις τσίγκλισαν»

Όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής “Super Κατερίνα” γι’ αυτό, η Χριστίνα Μαραγκόζη απάντησε: «Δε με είδατε γιατί δεν είχα προσκληθεί. Με στεναχωρεί, αλλά είναι σεβαστές οι αποφάσεις. Δεν προσκλήθηκα και αυτό είναι όλο, δεν πειράζει, όλα καλά». 

Η Χριστίνα Μαραγκόζη σε μουσική εμφάνιση, το 2018/ NDP

Η Χριστίνα Μαραγκόζη σε μουσική εμφάνιση, το 2018/ NDP

«Εγώ πορεύομαι με τα “θέλω” του πατέρα μου. Ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν. Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω» ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη, την επόμενη μέρα, στην ίδια εκπομπή. 

Θέλοντας να βάλει τέλος «ώστε να λήξει όλος αυτός ο θόρυβος που έχει προκύψει» η Χριστίνα Μαραγκόζη είπε τα εξής σήμερα με ανακοίνωσή της στα ΜΜΕ:  

«Σε μια δύσκολη στιγμή με τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, όπου οι άνθρωποι χτυπήθηκαν από καταστροφές, ζουν τραγικές στιγμές και έχουν χαθεί ζωές, αναγκάζομαι να πάρω θέση έτσι ώστε να λήξει όλος αυτός ο θόρυβος που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή και είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι γι’ αυτό το θέμα.

Όπως γνωρίζετε είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που όλα αυτά τα χρόνια δεν απασχολώ, ούτε προκαλώ με την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο με τη δουλειά μου. Με αυτή την επιστολή μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και με αφορούν.

Καταρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος μου. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι πως όταν απαξιώνεται ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δε θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό και πληγωτικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης.

Ας μιλήσουν τα τραγούδια να μαλακώσουν οι καρδιές

Η απαγοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς με τα τυχόν λάθη, αδυναμίες και παραλείψεις μας

Οι προσωπικές σχέσεις και κάποιες κακές στιγμές δεν μπορούν να καθορίζουν την καλλιτεχνική μας υπόσταση, ούτε και την αγάπη και τον σεβασμό μας για τους ανθρώπους.

Μάλιστα, πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης είχαμε και μια ζεστή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν υπήρχε ίχνος εμπάθειας. Το ότι δεν προσκλήθηκα στη συναυλία είναι δευτερεύουσας σημασίας και καλή επιτυχία σε όσες ακολουθήσουν… Αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων των τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί. 

H Χριστίνα Μαραγκόζη στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή, το 2014/ NDP

H Χριστίνα Μαραγκόζη στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή, το 2014/ NDP

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι εγώ με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας. Είμαι μέρος της ιστορίας του, σχεδόν συνυφασμένη μαζί του και την ιστορία δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς».

Αντώνης Βαρδής και Χριστίνα Μαραγκόζη χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου, το 1995. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top