Τα παιδιά τους είναι γνωστοί ηθοποιοί, αλλά -μάλλον- δεν το γνωρίζεις!

Μπέζος, Πιατάς, Τσακίρη, Τσάφου κι άλλοι έχουν παιδιά στο θέατρο

Ξέρουμε πολύ καλά τους γονείς τους, τούς έχουμε απολαύσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, Ακόμα κι αν τα επώνυμα πολλών νεότερων καλλιτεχνών κάτι μας θυμίζουν, δεν είχαμε ιδέα ότι διαθέτουν καλλιτεχνική φλέβα μέσω του DNA τους. 

Καλλιόπη Ευαγγελίδου

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είναι η κόρη των καταξιωμένων ηθοποιών Γιάννη Ευαγγελίδη και Βίλμας Τσακίρη. Η μελαχρινή καλλονή έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Τατιάνας Δράκου στην καθημερινή σειρά Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Η ταλαντούχα ηθοποιός που έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο, εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει τους γνωστούς γονείς της παππούδες.  

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Έψαχνα τρόπο να φύγω από το 1997 από τη “Λάμψη”»

Χρήστος Ζαχαριάδης

Άλλη μία περίπτωση που το ταλέντο κληρονομήθηκε από την πλευρά της μαμάς, κι αυτή η μαμά δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Τσάφου. Ο Χρήστος Ζαχαριάδης είναι παντρεμένος με τη συνάδελφό του Μαριλού Κατσαφάδου κι έχουν χαρίσει στη «Χάιδω» από το Καφέ της Χαράς ένα εγγονάκι. 

Χρήστος Ζαχαριάδης: Η μητέρα του είναι πολύ γνωστή ηθοποιός

Ηρώ Μπέζου

Εδώ το επώνυμο τα λέει όλα... αποκαλύπτοντας και το ταλέντο στην υποκριική. Η Ηρώ Μπέζου είναι κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, που εδώ κι αρκετά διαγράφει με τον δικό της αθόρυβο τρόπο μια σπουδαία πορεία στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.Η 33χρονη Ηρώ έχει ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων και καταξιωμένων γονιών της. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, γυρίζοντας την πλάτη στην τηλεόραση.   

Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξα αδιάφορος με την κόρη μου - Μου παραπονέθηκε»

'Εκτορας Λιάτσος

Ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα από τη σειρά Το Ναυάγιο είναι ο Έκτορας Λιάτσος. Είναι γιος της καταξιωμένης ηθοποιού Λουκίας Πιστιόλα κι ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, ενώ υπήρξε και υποψήφιος για το βραβείο Χορν. 

Έκτορας Λιάτσος: Γιος γνωστής ηθοποιού, ταλαντούχος & πατέρας ενός παιδιού

Ιωάννα Πιατά 

Ο μπαμπάς της είναι ένας από τους αγαπημένους μας και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φαίνεται ότι η κόρη του Δημήτρη Πιατά, Ιωάννα έχει κληρονομήσει το ταλέντο του. Αυτήν τη σεζόν υποδύεται τη γραμματέα της Λένας Δροσάκη στη σειρά του ΑΝΤ1 Ο πρώτος από εμάς.  

«Ο πρώτος από εμάς»: Η γραμματέας της Δροσάκη είναι κόρη διάσημου ηθοποιού!

Νίκος Κοσώνας

Με το που μπήκε στη σειρά Η Γη της Ελιάς έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Κοσώνας είναι γιος της «κυρίας Γιουροβίζιον» Δάφνης Μπόκοτα. «Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν κι ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή», είπε σε συνέντευξή του ο νεαρός ηθοποιός της γνωστής δημοσιογράφου. 

Κοσώνας: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι μαμά του ηθοποιού της Γης της Ελιάς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top