Γιάννης Μπέζος: «Υπήρξα αδιάφορος με την κόρη μου - Μου παραπονέθηκε»

Όσα είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με την Ηρώ Μπέζου

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην εκπομπή του Mega

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώ Μπέζου, θα... έπεφτε κάτω από τη μηλιά κι έτσι, εδώ κι αρκετά χρόνια, έχει τη δική της πορεία στο θέατρο. 

Ενοχλημένη η Ηρώ Μπέζου: «Δε θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου»

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, καλεσμένος στην πρεμιέρα του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, ο καταξιωμένος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρκετές φορές παραμέλησε τον ρόλο του ως πατέρας, εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

«Θυμάμαι την ημέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι του οποίου του μέλλον εξαρτάται περισσότερο από εσένα», ανέφερε αρχικά για τη γέννηση της κόρης του το 1988. 

Τα παιδιά διασήμων που ακολουθούν την καριέρα των γονιών τους

Για τον ρόλο του ως πατέρας πρόσθεσε: «Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν κι αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το… ψηλομπάλωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας καλός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω κι όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι». 

Ηρώ Μπέζου, Ναταλία Τσαλίκη & Γιάννης Μπέζος σε θεατρική παράσταση το 2013

Ηρώ Μπέζου, Ναταλία Τσαλίκη & Γιάννης Μπέζος σε θεατρική παράσταση το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Ηρώ Μπέζου είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό!

«Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα. Έπρεπε να συμπλεύσω, ήμουν λίγο μακριά. Τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί», αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος καλεσμένος στο Night Out.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top