Τα παιδιά διασήμων που ακολουθούν την καριέρα των γονιών τους

Κακοσαίος, Μπάρκα, Λιάντου, Βοσκοπούλου και άλλοι

Τα παιδιά διασήμων που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλά παιδιά διάσημων Ελλήνων να ακολουθούν την καριέρα των γονιών τους! Έχουν κληρονομήσει το ταλέντο αλλά και τη λάμψη τους και ο καθένας ξεχωρίζει στον χώρο του. 

Γιώργος Κακοσαίος

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, είναι 21 ετών και ασχολείται με το τραγούδι. Ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή όταν ήταν 9 ετών και τραγούδησε το "Σου φωνάζω". Παράλληλα έχει γράψει μουσική σε τραγούδια του αλλά και σε άλλους καλλιτέχνες, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Έλλη Κοκκίνου.

Γιώργος Κακοσαίος: Στο θέατρο Άλσος με ξανθιά καλλονή

Παίζει κιθάρα που έμαθε μόνος του, ενώ σπουδάζει δραματική σχολή στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη. Έχει βραβευθεί από τα Μουσικά Βραβεία MAD Video Music Awards 2021 με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Ανήκει στο δυναμικό της Panik records. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα τα εξής τραγούδια: "Ψέματα όλα", "Έρωτας μοιάζει", "Είναι Χριστούγεννα για αυτό", "Η Μία" και "Ποια είναι αυτή".

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι η κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου. Είναι 28 χρόνων και είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega Channel «Πάμε Δανάη».

Δανάη Μπάρκα: Η αγχωμένη πρεμιέρα και οι νέοι συνεργάτες!

Αφροδίτη Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 1999 και πέρα από τα γονίδια που έχει κληρονομήσει από τη διάσημη μαμά της, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο της. Η Αφροδίτη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ασχολείται χρόνια με την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναμία. Φέτος πρωταγωνιστεί στη "Γη της Ελιάς". Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε συμμετάσχει σε παλαιότερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και ειδικότερα στο "Μπρούσκο", όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της.

Μαρία Βοσκοπούλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου, η καλλονή κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, εκτός από την εμφάνιση της μητέρας της, έχει την καλλιτεχνία να τρέχει διάχυτη στα γονίδιά της. Η όμορφη, ευγενική και πάντα χαμηλών τόνων δεσποινίδα, έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και το θέατρο. Είναι 20 ετών και σπουδάζει υποκριτική στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. 

Μαρία Βοσκοπούλου: Η υποκριτική, οι σπουδές και η σχέση με τους γονείς της

Έκανε τα πρώτα της βήματα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια. Υποδύθηκε την ανιψιά της πρωταγωνιστικής οικογένειας.

Τζένη Καζάκου

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, είναι μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα η οποια ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και των παππούδων της. Φέτος θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μίνι σειρά που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Ορφέας Αυγουστίδης

Είναι γιος των ηθοποιών Μαρίας Τζομπανάκη και Ντίνου Αυγουστίδη. Είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) σε σκηνοθεσία Νίκου Περράκη. Φέτος, πρωταγωνιστεί στον Σασμό μαζί με τη μητέρα του.

Ηρώ Μπέζου

Η Ηρώ Μπέζου είναι 35 ετών, είναι Ελληνίδα ηθοποιός και γονείς της είναι οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στην παιδική της ηλικία, όταν συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειράς Εκείνες κι εγώ. Ως επαγγελματίας ηθοποιός, δουλεύει κατά κύριο λόγο στο θέατρο, σε παραστάσεις όπως Το τρίτο στεφάνι, Αντιγόνη, Τραχίνιαι και Ορέστης. Επίσης, έχει δώσει τη φωνή της σε μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων. To 2019 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση Το φιντανάκι του Παντελή Χορν.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top