Κοσώνας: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι μαμά του ηθοποιού της Γης της Ελιάς

Σίγουρα τη γνωρίζετε!

Ο Νίκος Κοσώνας εισήλθε πέρυσι στο cast της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», και αμέσως έγινε «ένα» με τον ρόλο του Μιλτιάδη Λεοτσάκου.

Ο Κοσώνας υποδύεται έναν νέο που έχει σπουδάσει γεωπονική και αναλαμβάνει επιστάτης στα κτήματα των Βρεττάκων. Ενας σκοτεινός αρχικά ρόλος, καθώς έκρυβε από όλους την πραγματική του ταυτότητα, που όμως στην πορεία ερωτεύτηκε την Αλκμήνη και τότε άλλαξε η ζωή και των δύο.

Νίκος Κοσώνας: Ποια πασίγνωστη Ελληνιδα είναι μαμά του ηθοποιού της Γης της Ελιάς

Στην πραγματική ζωή ο Νίκος Κοσώνας σπούδασε αρχικά φυσικός και λίγο αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πλέον δίνει και συνεντεύξεις, ενώ κόσμος τον αναγνωρίζει στον δρόμο. Δεν μπορεί επίσης ποτέ στις συνεντεύξεις να αποφύγει τις ερωτήσεις για τη διάσημη και πολύ αγαπημένη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

Δάφνη Μπόκοτα: Μας συστήνει τον κούκλο γιο της - 25 ετών σήμερα!

μποκοτα

Νίκος Κοσώνας για Δάφνη Μπόκοτα: Ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision

«Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Πήγα και σπούδασα στο Ωδείο Αθηνών που είναι μια πολύ δυνατή σχολή. Στους τελευταίους μήνες της σχολής έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγαν ότι έχουν audition στη “Γη της Ελιάς”, και αν θέλω να περάσω. Οι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή», ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και την είσοδό του στη «Γη της Ελιάς».

«H τρέλα μου να αποκτώ όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα», τόνισε ο ίδιος.

μποκοτα

Ο Νίκος, ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, ήρθε στον κόσμο το 1998

«Τη θυμάμαι τη μητέρα μου τηλεοπτικά, και ήταν όμορφη πολύ, πολύ. Ο κόσμος πάντα μας σταματούσε έξω, πάντα με χαμόγελο και ευγενικά, δεν είχαμε συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα από τη δημοσιότητά της. Μου έτυχε να περπατήσω με τη μάνα μου και να αναγνωρίσουν έμενα. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε. Εκείνη χαμογέλασε και μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Κοσώνας για τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Θα μου άρεσε να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει. Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στενοχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, πολύ, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top