Δάφνη Μπόκοτα: Μας συστήνει τον κούκλο γιο της - 24 ετών σήμερα!

Με τι θέλει να ασχοληθεί ο γοητευτικός νεαρός;

Δείτε όσα είπε η Δάφνη Μπόκοτα στην εκπομπή του Alpha

Για χρόνια η φωνή της είχε ταυτιστεί με τον διάσημο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο το 2004 μετά την τρίτη θέση του Σάκη Ρουβά στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε... εκτός του τηλεοπτικού project!

O λόγος για τη Δάφνη Μπόκοτα που με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση του OGAE Greece για την Eurovision, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Νίκος, ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, ήρθε στον κόσμο το 1998

Ο Νίκος, ο γιος της Δάφνης Μπόκοτα, ήρθε στον κόσμο το 1998

«Θα μπορούσα να επιστρέψω στην Eurovision αν με ενδιέφερε. Δε με ενδιαφέρει καθόλου να δώσω βαθμολογία, θα με ενδιέφερε όμως πολύ να είμαι στην επιλογή του τραγουδιού, θα μπορούσε να βοηθήσει η εμπειρία μου» είπε στην αρχικά η Δάφνη Μπόκοτα, ενώ στη συνέχεια σύστησε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα τον γιο της, Νίκο, ο οποίος σπουδάζει υποκριτική.

Δάφνη Μπόκοτα: «Έχω δεχθεί εκατομμύρια πισώπλατα μαχαιρώματα»

«Ξεκίνησα σπουδάζοντας Φυσική κι έκανα μία παύση, αν κι η μητέρα μου θα προτιμούσε να τις είχα συνεχίσει και μετά να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θέλω κι είναι το θέατρο», δήλωσε στην κάμερα ο γοητευτικός γιος της Δάφνης Μπόκοτα.

Ο Νίκος μίλησε για τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα

«Το 1998 ο γιος μου ήταν ο λόγος που δεν παρουσίασα την Eurovision, ήταν η έλευση του γιου μου», πρόσθεσε η Δάφνη Μπόκοτα.

Από τον όμορφο νεαρό ενθουσιάστηκε κι η Κατερίνα Καινούργιου. «Τι ωραίο αγόρι! Καλέ κούκλος...», είπε η παρουσιάστρια. Όπως ήταν αναμενόμενο το πάνελ της τής έκανε πλάκα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top