Αγγελόπουλος: «H μητέρα μου δε γνώριζε ότι ήταν άρρωστη, έπαιζα ρόλο»

Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας του, μία μέρα μετά τον γάμο του

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τον θάνατο της μητέρας του αλλά και τον γάμο του.

Ο ίδιος πήγε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και είπε: «Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Μία λίγο την έπιανε, μία λίγο την άφηνε. Για 20 χρόνια. Όχι τόσο έντονα. Πέρσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και μπαινοέβγαινε περίπου για έξι μήνες στο νοσοκομείο και για τρεις μήνες μετά μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δόθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν θεατρικό ρόλο καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στη Σκιάθο για το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη δεν έπρεπε να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται, αλλά η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Είχε τύχει κάνα δυο φορές να πέσουν χαρτιά στα χέρια της και της έλεγα “λάθος όνομα”. Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάποιο κάταγμα.

Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε με τον Τάσο Ντούγκα στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα»,

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του και τη γυναίκα του, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του και τη γυναίκα του, Δήμητρα Βαμβακούση

«Το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε. Ήταν δύο μήνες πριν από τον γάμο. Ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια είναι δύσκολο και σε μία έξυπνη γυναίκα, δηλαδή δεν την κορόιδευες εύκολα. “Πάταγα” στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ίδια».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Ντάνος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, για την σχέση τους, αλλά και για τον λόγο που την ξεχώρισε. 

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε και ήθελα γιατί και η Δήμητρα είχε έρθει από το εξωτερικό και μέχρι να έρθει και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον εδώ. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και μια φορά επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας, απλά τυχαίνει να είναι ο πνευματικός μας από κοινού», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Σχετικά με το αν θα επέλεγε την Δήμητρα Βαμβακούση για σύζυγό του, αν δεν είχαν τα ίδια πιστεύω για την θρησκεία, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, αλλά σε μια κοινή πορεία στη ζωή, όταν δύο άνθρωποι είναι κάτω από την ίδια στέγη και καλούνται να συμβιώσουν, σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής θα παίξει κάποιο ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να έρθουν και παιδιά. Ευτυχώς γνώρισα τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω». 

Όσον αφορά στον γάμο τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από τη μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top