Κάτια Νικολαΐδου: H αποβολή, η υιοθεσία και η λαχτάρα για ένα παιδί

«Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα»

«Ήμουν γεννημμένη για μάνα» είχε πει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το 2015, η Κάτια Νικολαΐδου- Απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου, σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Κάτια Νικολαΐδου: «Έφυγες σαν άγγελος τη μέρα της γιορτής τους»

Η δημοφιλής ηθοποιός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη ζωή της, δεν έχανε το χαμόγελο από τα χείλη της.  Εκτός από τη μάχη που έδινε για την υγεία της, είχε περάσει κι έναν χωρισμό που της «στοίχισε πιο πολύ από την αρρώστια», όπως είχε πει η ίδια, αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Οδυσσέα Σταμούλη. 

Νικολαϊδου: Ο γάμος με τον Σταμούλη, ο καρκίνος και ο επώδυνος χωρισμός

Η Κάτια Νικολαΐδου δεν είχε αποκτήσει παιδιά και σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε εξομολογηθεί την αποβολή που είχε, αλλά και τις αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει ένα παιδί. 

Kάτια Νικολαΐδου: Όσα είχε πει για τις προσπάθειες υιοθεσίας στο Πρωινό του Ant1 πριν από 7 χρόνια

«Μπήκα στη διαδικασία να κάνω ένα παιδί, αλλά είχα μια αποβολή. Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα. Προσπάθησα να υιοθετήσω, αλλά στην Ελλάδα δε δέχονται μονογονεϊκές οικογένειες, μου έκλεισαν πάρα πολλές πόρτες», είχε εξομολογηθεί η Κάτια Νικολαΐδου σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή εκπομπή «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο.

«Ήμουν γεννημμένη για μάνα. Το ήθελα από 20 χρόνων» είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το 2015 η Κάτια Νικολαΐδου και είχε αποκαλύψει τη μεγάλη της αγάπη για την ανιψιά της, η οποία είναι σήμερα 18 ετών.  «Είμαι αναπληρωματική μαμά για την ανιψιά μου» είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Νικολαΐδου: Ο θάνατος του πατέρα της & η σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση

«Τους γονείς μου τους αγαπώ πάρα πολύ έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί τους» είχε εξομολογηθεί επίσης στην ίδια συνέντευξη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top