Νικολαϊδου: Ο γάμος με τον Σταμούλη, ο καρκίνος και ο επώδυνος χωρισμός

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 58 ετών

Δε φοβήθηκε ποτέ τον καρκίνο και πάλεψε γενναία μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς, η Κάτια Νικολαϊδου δεν τα κατάφερε και το βράδυ της Τετάρτης 8/11 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 ετών.

Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

Η Κάτια Νικολαϊδου πέθανε σε ηλικία 58 ετών

Η Κάτια Νικολαϊδου πέθανε σε ηλικία 58 ετών

Από το 2001 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο οποίος όμως είχε κάνει μετάσταση στο κεφάλι και στον μυελό είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της.

Κάτια Νικολαΐδου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση 9 μήνες πριν τον θάνατό της

Η όμορφη ηθοποιός πάλεψε γενναία με τον καρκίνο

Η όμορφη ηθοποιός πάλεψε γενναία με τον καρκίνο


«Κυκλοφορούσα φαλακρή. Ήμουν διασωληνομένη στο νοσοκομείο και κάθε φορά που έμπαινε μία σταγόνα υγρού μέσα μου έλεγα πως τώρα σκοτώνω ένα κακό κύτταρο καρκινογόνο, τώρα ένα δεύτερο αλλά το πίστευα», είχε πει σε συνέντευξή της το καλοκαίρι του 2018.

Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και ο επώδυνος χωρισμός

Η ηθοποιός απέφευγε να μιλά για την προσωπική της ζωή. Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι πριν χρόνια είχε παντρευτεί με τον συνάδελφό της, Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες θρηνεί τον χαμό του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στην Ικαρία.

Η Κάτια Νικολαϊδου ήταν παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη

Η Κάτια Νικολαϊδου ήταν παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (σ.σ 2018) σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στον επώδυνο χωρισμό από τον Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος αποφάσισε να φύγει από τη ζωή της εκείνη τη δύσκολη χρονική περίοδο.

«Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει και να μη μου σταθεί. Χωρίσαμε όταν βρισκόμουν μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία και αυτό μου κόστισε περισσότερο και από την ασθένεια. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και νιώθεις πως δεν θα είναι εκεί για να σου κρατήσει το χέρι ως άνθρωπος νιώθεις άσχημα».

Το...αγκάθι του χωρισμού από τον Οδυσσέα Σταμούλη

 «Ναι ήταν δύσκολο αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό. Ανησύχησα για τους γονείς μου και έλεγα πως θα γίνω καλά εγώ και θα πάθουν κάτι αυτοί», είχε συμπληρώσει κλείνοντας η Κάτια Νικολαϊδου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top