Κάτια Νικολαΐδου: «Έφυγες σαν άγγελος τη μέρα της γιορτής τους»

Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν την ηθοποιό στα social media

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού, Κάτιας Νικολαΐδου, σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Νικολαϊδου: Ο γάμος με τον Σταμούλη, ο καρκίνος και ο επώδυνος χωρισμός

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης 8/11.

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαϊδου: «Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»

'Εκτοτε βροχή πέφτουν τα αποχαιρετηστήρια μηνύματα στα social media για τη δημοφιλή ηθοποιό. 

Η Κάτια Νικολαΐδου σε επίδειξη μόδας το 2019/ NDP 

Η Κάτια Νικολαΐδου σε επίδειξη μόδας το 2019/ NDP 

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη! Μάθαμε το τραγικό νέο μόλις τελείωσε η παράσταση.Ένα μεγάλο γιατί.....βαραίνει την ψυχή μας.Τόσα χειμερινά μπάνια μαζί, τόσα γέλια και τώρα σιωπή... Κάτια μου καλό ταξίδι...Πόσο θα μας λείπεις...» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Όχι όχι όχι.Τωρα μόλις είδα ότι πέθανε η Κάτια Νικολαΐδου.Μέσα σε μία βδομάδα η θεατρική οικογένεια χάνει 2 νέους συναδέλφους μετά τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα τώρα η Κάτια.Καλό παράδεισο.Τι κρίμα τι άδικο» έγραψε η ηθοποιός Μαίρη Ραζή.

«Είχα την τιμή να μου δώσει την πρώτη της συνέντευξη σχετικά με την υγεία της... Απέναντι από το ΒΙΒΛΙΟΣΗΜΟ... Δεν την πίεσα ούτε λεπτό, δεν τη ρώτησα κι ίσως γι αυτό έγινε χείμαρρος! Και φίλη! Από την Κάτια έμαθα ξανά τι σημαίνει δύναμη και τι συγχώρεση... Και δεν πιστεύω ότι έφυγε τυχαία σήμερα... Γιατί ήταν ένας αγγελος!» έγραψε η Ελευθερία Κανακάκη.

«ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ. Έφυγες σαν άγγελος τη μέρα της γιορτής τους..  Μαχήτρια μέχρι το τέλος. Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τις ωραίες μας στιγμές, τα γλέντια μας,  το χαμόγελο σου. Ξεκουράσου ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑ!!» έγραψε φίλη της ηθοποιού.

«Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου...» έγραψε η Καίτη Φίνου.

«Αντίο Κάτια μου...Αντίο κορίτσι μου....Καλο ταξίδι...» έγραψε η Σάντρα Βουτσά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Κάτιας Νικολαΐδου με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top