Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου σε ηλίκια 58 ετών

Ήταν 58 ετών και για χρόνια έδινε «μάχη» με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε η Κάτια Νικολαϊδου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος.


Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στo Instagram γράφοντας: «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε. Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

Η όμορφη ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τη «μάχη» με τον καρκίνο ο οποίος της χτύπησε την πόρτα το 2001.
«Ποτέ δε φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί. Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή. Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα... Ήταν δύσκολο! Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό! Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι... Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή», είχε πει η ίδια.

 

Ποια ήταν η Κάτια Νικολαϊδου

Η Κάτια Νικολαϊδου είχε γεννηθεί το 1965 στο Αιγάλεω. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι»

Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή».

Πρωταγωνίστησε ακόμη στη σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές», όπως και στην Κύπρο στη σειρά του Sigma «Σε φόντο κόκκινο» μαζί με τον Γιάννη Βόγλη.

Τη «λύγισε» ο θάνατος του πατέρα της

Η ηθοποιός πριν από έναν χρόνο «έχασε» τον πατέρα της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Όπως είχε γράψει η ίδια στα social media to 2022  ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της.

 

 «Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top