Νικολαΐδου: Ο θάνατος του πατέρα της & η σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση

«Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου» έγραψε στα τέλη του 2022

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου μετά από σκληρή μάχη που έδινε για χρόνια με τον καρκίνο. 

Κάτια Νικολαΐδου: «Έφυγες σαν άγγελος τη μέρα της γιορτής τους»

Η μαχήτρια της ζωής, την προηγούμενη χρονιά, ήρθε αντιμέτωπη και με μια απώλεια που της κόστισε πολύ. Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας. Η ηθοποιός ήταν πολύ δεμένη με τους γονείς και τον αδελφό της. 

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαϊδου: «Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της Κάτιας Νικολαϊδου: «Η αυλαία έπεσε αγάπη μου»

Κάτια Νικολαΐδου: H τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού και το αισιόδοξο μήνυμα

Η τελευταία της δημοσίευση στο instagram έγινε στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Σε αυτήν μιλούσε για τον θάνατο του πατέρα της, σημειώνοντας πως το 2022 ήταν η χρονιά που της έδωσε το μεγαλύτερο πόνο. «Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου» έγραψε στη λεζάντα της.

 

Ακόμη όμως και μέσα στον πόνο της, η ηθοποιός έβρισκε τρόπους και διεξόδους για να βγει στο «φως» και να μη χάνει την ελπίδα της και την πίστη της. Έκλεινε το μήνυμα της λέγοντας: «Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!»

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο!

Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Και κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ' ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!

Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας να ανθίζει κ να ανθίζει κ να ανθίζει!!! Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!» έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση η Κάτια Νικολαΐδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top