Για ποια γνωστή ηθοποιό γράφτηκε το τραγούδι «Στην Καρδιά» του Αδαμαντίδη

Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού του

Θέμης Αδαμαντίδης

Πολλά από τα τραγούδια που έχουν γίνει γνωστές επιτυχίες και ακούγονται για πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους εκτέλεση, κρύβουν και μια ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω!

Ένα από αυτά, είναι η μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην Καρδιά», που δεν γράφτηκε για να περιγράψει μια γενική κατάσταση που μπορεί να ισχύει για τον καθένα, αλλά έχει συγκεκριμένο αποδέκτη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι φαίνεται πως γράφτηκε από τον συνθέτη και στιχουργό Ανδρέα Κομπόση για την πασίγνωστη ηθοποιό και πρώην σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου, η οποία κατά τη δεκαετία του 2000 έγινε πολύ γνωστή μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά».

Φαίη Ζαφειράκου

Το ζευγάρι χώρισε τρία χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού του και λίγο πριν την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κομματιού, με τη Φαίη να έχει παραδεχτεί ότι γράφτηκε από τον αγαπημένο της την περίοδο που χώριζαν.

«Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι ‘Στην καρδιά’ του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε», είπε στην Espresso, σχολιάζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι είχε την ίδια αποδέκτη.

Σήμερα πάντως η ηθοποιός, δεν ασχολείται με το θέατρο και φαίνεται πως έχει κάνει στροφή στην καριέρα της αφού είναι εκπαιδευτικός και διδάσκει θεατρολογία σε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης. «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας -πάντα ήμουν-  και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπής», είχε εξομολογηθεί η ίδια στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top