Ζέτα Μακρυπούλια: «Το παιδί δε θα έκανε καλό στην προσωπική μου εξέλιξη»

Η ηλικία, ο γάμος και οι κρίσεις πανικού

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»- Breakfast@Star

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», χθες το βράδυ, με πρώτη καλεσμένη τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της και τις κρίσεις πανικού που βίωσε, αλλά και για το κεφάλαιο γάμος και οικογένεια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Εκθαμβωτική στη βάφτιση του ανιψιού της

Μακρυπούλια: «Μέχρι τα 25 μου θεωρούσα ότι θα κάνω οικογένεια και παιδιά»

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για τις σχέσεις της, αλλά και για το κεφάλαιο γάμος και οικογένεια. «Μέχρι τα 25 μου θεωρούσα ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα είχα κάνει οικογένεια και παιδιά. Θεωρούσα ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό, γιατί είμαι γεννημένη να φροντίζω», είπε αρχικά και συνέχεια εξήγησε ότι στα 35 της πια διερωτήθηκε γιατί δε χτυπούσε αυτό το καμπανάκι σε εκείνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

«Άρχισε μια πάλη εσωτερική, οπότε κατάλαβα ότι με έχουν μεγαλώσει μ’ έναν τρόπο αλλά εγώ… κάτι μέσα μου κλωτσάει προς αυτή την κατεύθυνση», είπε.

Στα 45 μου που είμαι αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι δε θα γίνουν αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ΟΚ με αυτό, γιατί δεν πιστεύω ότι είναι και όλοι για όλα

«Ο γάμος δεν είναι και κάτι που με ενδιαφέρει και τόσο. Τις σχέσεις μου τις σοβαρές, που είναι ελάχιστες, τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στις σχέσεις μου και το σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά. Το στεφάνι δε μου έλεγε κάτι. Είναι μία κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν, εάν έκανα παιδί», απάντησε αρχικά η ηθοποιός.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ηλικία, η καταγωγή και το πραγματικό της όνομα

Για την απόκτηση παιδιού, εξομολογήθηκε πως κάθε φορά που το σκεφτόταν μετά τα 35 της, «οι λόγοι ήταν λάθος… ήταν εγωιστικοί, εντελώς εγωιστικοί και εκεί σκέφτηκα ότι δε θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη. Θα πιεστώ».

Μακρυπούλια: «Έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος… να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου»

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών, έχω ζήσει με παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί. Έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος… να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος, αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα – ξεχασμένα όλα αυτά» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είναι τόση πολλή η πίεση και από παντού που δεν έχεις το περιθώριο να μη σε νοιάζει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα τον τρόπο να προστατεύσω κάπως τον εαυτό μου και κυρίως το μέσα μου. Ναι νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ναι νόμιζα ότι δε με αγγίζουν όλα αυτά τα πράγματα και κατά μία έννοια όντως δε με αγγίζουν , γιατί τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν πει για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν παραπάνω από το αίσθημα της αδικίας», πρόσθεσε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και οι κρίσεις πανικού

«Ο χώρος αυτός είναι σκληρός, πόσω μάλλον για ένα παιδί 15- 16 ετών», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκαλύπτοντας ότι όλη αυτή η πίεση της προκάλεσε κρίσεις πανικού.

«Έπαθα πανικό. Την πρώτη την έπαθα στα 27, πάνω στη σκηνή του θεάτρου, παίζοντας στο “Σ’αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε”. Δεν ήξερα τι είναι αυτό που βίωνα. Ένιωσα μέσα μου ένα κρακ, αλλά δεν ήταν κάποιος μυϊκός πόνος, ήταν κάτι άλλο και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στη σκηνή. Οπότε η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή.

Η δεύτερη φορά που έπαθα ήταν την περίοδο που σου περιέγραψα με αυτές τις συνεντεύξεις, που πάλι ήμουν σε μια δίνη να δω τι θα με ρωτήσουν, τι θα πω, πώς θα το πω.. μην παρεξηγηθεί αυτό που θα πω και πώς θα το σχολιάσουν», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
«Έφτασα σε σημείο να ζητάω να δω τις συνεντεύξεις και να διαπραγματεύομαι τους τίτλους», 
κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top