Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε αν και πότε θα πάει στην Ελένη Μενεγάκη

«Δε δέχτηκα κάποια πρόταση για να πάω στην εκπομπή της»

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Breakfast@Star

Μετά και τη δημόσια τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη ότι θα ήθελε να συναντηθεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο κι εκτός κάμερας, η πιθανή συνάντησή τους έχει συζητηθεί πολύ στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δηλώνει... πρόθυμος να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δηλώνει... πρόθυμος να πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η ρεπόρτερ του Breakfast@Star, Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον ρώτησε αν προτίθεται να πάει στην Ελένη. «Μα δε δέχτηκα κάποια πρόταση επίσημη από την Ελένη Μενεγάκη... ας με πάρουν και θα δούμε», απάντησε αρχικά. «Απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε γουστάρω εγώ για να δω τον Ουγγαρέζο, από ό,τι βλέπω ο χώρος το πήρε σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Δεν υπάρχουν... για εμένα όταν γίνονται διενέξεις, συγκρούσεις, είναι από διαφορά απόψεων. Εδώ τι διάφορα απόψεων;», πρόσθεσε. 

Λιάγκας για Μενεγάκη: «Γιατί άμα θες να πας, δεν πας;»

«Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις της Ελένης, αλλά έχω τηλέφωνο... τι θα πάω απρόσκλητος; Έμαθα ότι είπατε για εμένα κι ήρθα;», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Αν μου γίνει μια πρόταση κι είμαι σε μια φάση που νιώθω κι εγώ πολύ... Δε γίνομαι μαϊντανός, λέω όχι στην υπερέκθεση», πρόσθεσε με χιούμορ. 

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορώ να υπογράψω ότι με αγαπάνε στην εκπομπή»

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι φίλοι από την εποχή που... το κάπνισμα επιτρεπόταν σε κλειστούς χώρους!

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι φίλοι από την εποχή που... το κάπνισμα επιτρεπόταν σε κλειστούς χώρους! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top