Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορώ να υπογράψω ότι με αγαπάνε στην εκπομπή»

«Αυτό δε θα το ξαναζήσω», είπε για τα «κοψίματα» στη Super Κατερίνα

«Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν Ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη!», έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από ανάρτησή του στο Instagram σχολιάζοντας τα «κοψίματα» τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Super Κατερίνα: Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Τι συνέβη;


Αυτό το post του ζήτησε να σχολιάσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο παρουσιαστής για ακόμα μια φορά δε μάσησε τα λόγια του. «Αυτό το πράγμα εγώ δε θα το ξαναζήσω. Για να είμαι εδώ που είμαι, είπα ότι δε με νοιάζει να μιλάω ένα λεπτό ή δέκα λεπτά. Όταν όμως μιλήσω, εκτός αν πλατιάσω και μου πουν να συντομεύσω κι εκεί θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας», είπε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστώ τη ζωή μου!»

 «Εγώ είμαι σε αυτήν την εκπομπή ένα είδος επισκέπτη – συμμετέχοντα. Αν, λοιπόν εσύ λες, Στέφανε, ότι με αγαπάνε σε αυτή την εκπομπή, με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις. Εγώ δεν μπορώ να το υπογράψω», πρόσθεσε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία υπογραμμίζοντας: «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πάρα πολλά ρεκόρ. Ποτέ δεν κάθισα στο ίδιο πράγμα. Εμένα μου αρέσει το ρίσκο. Εγώ δε πάω να στήσω μία μυθολογία προσώπου. Εγώ θέλω στην πράξη να κολλάει το σίδερο και να δίνουμε τη μάχη είτε κερδίζουμε είτε όχι. Έτυχε να κερδίζω από κύρια πλευρά. Έτυχε να μπαίνω σε ριάλιτι και να τα σώζω. Έτυχαν πολλά πράγματα λόγω της εποχής, της ικανότητας και των ευκαιριών που είχα. Δεν ψάχνω στασίδι, δεν έψαχνα όταν ήμουν μόνος, πένης και αλήτης, θα ψάξω τώρα; Έτυχε να βρεθώ εδώ, έχω ανάγκη το οικονομικό γιατί δεν έχω οικονομικούς όρους και δεν μπορώ και να αποκτήσω γιατί δε μου επιτρέπει το καθεστώς των πραγμάτων. Άρα πρέπει να βγάζω κάποια χρήματα για να ζήσω».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top