Αποκάλυψη για τη Μέριλ Στριπ: Σε διάσταση με τον σύζυγό της επί 6 χρόνια!  

«Έχουν επιλέξει χωριστές ζωές» δήλωσε εκπρόσωπός της  

Μέριλ Στριπ: Μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Αμερικής και αναγνωρισμένη για την προσφορά της στην 7η τέχνη παγκοσμίως / βίντεο mega

Η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός της Ντον Γκάμερ βρίσκονται σε διάσταση για περισσότερα από έξι χρόνια, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα  

Μέριλ Στριπ, Mr. Grey και... χρυσά αγαλματίδια στο star.gr

Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό γλύπτη από το 1978. Όμως, σε δήλωσή του στο Sky News, εκπρόσωπος της Στριπ δήλωσε: «Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει για περισσότερα από έξι χρόνια, και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης το 2012

Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης το 2012 (photo AP Images)

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ έχουν 4 παιδιά μαζί: Τον μουσικό Χένρι, 43 ετών, και τις Μέιμι, 40 ετών, Γκρέις, 37 ετών, και Λουίζα, 32 ετών, οι οποίες έχουν ακολουθήσει τη μητέρα τους στην υποκριτική.

Έχουν επίσης  5 εγγόνια, με την κόρη Grace να έχει πρόσφατα αποκτήσει μια κόρη με τον βραβευμένο με Grammy Βρετανό μουσικό Μαρκ Ρόνσον. 

Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ στην πρεμιέρα της ταινίας "Four Friends" το 1981

Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ στην πρεμιέρα της ταινίας "Four Friends" το 1981 (photo AP Images) 

Η Στριπ, 74 ετών, και η Γκάμερ, 76 ετών, εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στα Όσκαρ του 2018. Η Στριπ απεικονίστηκε την Παρασκευή στα βραβεία Princesa de Asturias 2023 φορώντας τη βέρα της.

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος σύντροφος της Μ. Στριπ, επίσης ηθοποιός Τζον Γκαζάλ  πέθανε σε ηλικία 43 ετών, το 1978, από καρκίνο του πνεύμονα.   

Μέριλ Στριπ: Ο θάνατος του συντρόφου της και ο γάμος της λίγους μήνες μετά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top